Θεσσαλονίκη: «Ψαρεύουν» ηλεκτρικά πατίνια στον Θερμαϊκό

Έχουν εντοπιστεί περισσότερα από 40

Ηλεκτρικό πατίνι στο Καλλιμάρμαρο

Περισσότερα από σαράντα ηλεκτρικά πατίνια, τα οποία πέταξαν ασυνείδητοι στα νερά του Θερμαϊκού, θα κληθούν να ψαρέψουν οι υπηρεσίες του τμήματος Περιβάλλοντος του δήμου Θεσσαλονίκης.

Χίος: Διασωληνωμένος φοιτητής - Οδηγούσε πατίνι και συγκρούστηκε με ΙΧ

Όπως δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ – ΜΠΕ ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Βιώσιμης Κινητικότητας του κεντρικού δήμου, Σωκράτης Δημητριάδης, είναι πολλά τα πατίνια που έχουν ριχθεί στη θάλασσα και υπολογίζονται γύρω στα 40-45.

Περισσότερα από 40 ηλεκτρικά πατίνια βρίσκονται στον Θερμαϊκό κόλπο. Φωτογραφία Eurokinissi

Η δράση για το ψάρεμα των ηλεκτρικών, ενοικιαζόμενων, πατινιών θα ξεκινήσει από την ερχόμενη Τρίτη 7 Ιανουαρίου, οπότε και συνεργείο του δήμου με τον κατάλληλο εξοπλισμό θα επιχειρήσει να τα ανασύρει από τη θάλασσα.

Γαλλία: 25χρονος με ηλεκτρικό πατίνι συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγό

«Τα πατίνια έχουν αρχίσει να οξειδώνονται και η μπαταρία που διαθέτουν είναι η χειρότερη μόλυνση για τα νερά του Θερμαϊκού» πρόσθεσε ο κ. Δημητριάδης.

Παράλληλα, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος έχει ήδη έρθει σε επαφή με τους υπεύθυνους των δύο εταιριών που ενοικιάζουν τα ηλεκτρικά πατίνια στην πόλη, προκειμένου να γίνει μία καμπάνια ενημέρωσης τόσο των κατοίκων όσο και των επισκεπτών για τη σωστή χρήση τους και τη σωστή οδική συμπεριφορά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top