Εικόνες καταστροφής σε όλη την Ελλάδα λόγω κακοκαιρίας

Πώς θα είναι ο καιρός τις επόμενες ημέρες

Οι θυελλώδεις άνεμοι που συνεχίζονται και σήμερα, κυρίως στο Ιόνιο πέλαγος, δυσκολεύουν τις θαλάσσιες συγκοινωνίες, ενώ πολλές είναι και οι ζημιές από την κακοκαιρία σε όλη την Ελλάδα. Σύμφωνα πάντως με τις προβλέψεις τις Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, αύριο Χριστούγεννα ο καιρός θα είναι σαφώς βελτιωμένος.

Kαιρός: Έρχεται ο πραγματικός χειμώνας-Ψυχρή εισβολή στα τέλη της εβδομάδας

Ερήμωσε το Ηράκλειο λόγω… χαλαζόπτωσης

Η βροχή και το χαλάζι «μαστίγωσε» αλύπητα το Ηράκλειο, που θυμίζει έρημη πόλη. Ωστόσο, πρόκειται ίσως για το τελευταίο ξέσπασμα της κακοκαιρίας, η οποία δείχνει να ξεθυμαίνει.

 

O καιρός των Χριστουγέννων: Φεύγουν οι βροχές, έρχεται το κρύο

Κυλλήνη: Ο αέρας έστειλε αυτοκίνητο στη θάλασσα

Χθες το βράδυ τα μποφόρ σήκωσαν σαν πούπουλο ένα λευκό ΙΧ και το έριξαν μέσα στα νερά του λιμανιού της Κυλλήνης. 

Οι λιμενεργάτες που κατάλαβαν έγκαιρα τι πρόκειται να συμβεί, κατάφεραν να τραβήξουν την οδηγό του αυτοκινήτου έξω από όχημα, προλαμβάνοντας την τραγωδία στο παρά πέντε.

Τα «πήρε» και τα «σήκωσε» το μπουρίνι στη Χαλκιδική

Ταλαιπωρία στη Σαντορίνη λόγω μποφόρ – Έσπασαν οι κάβοι πλοίου στο Ρέθυμνο

Τα τερτίπια του ανέμου και η έντονη θαλασσοταραχή ταλαιπώρησαν τους επιβάτες του πλοίου της γραμμής με προορισμό την Σαντορίνη, οι οποίοι περίμεναν επί ώρες να καρποφορήσουν οι προσπάθειες του καπετάνιου να δέσει με ασφάλεια στον μώλο του Αθηνιού.

Επί ώρες ο καπετάνιος προσπαθούσε να δέσει το πλοίο.

Σοβαρότερο ήταν το πρόβλημα ενός άλλου επιβατικού πλοίου στο Ρέθυμνο. Λόγω του αέρα έσπασαν οι κάβοι με αποτέλεσμα το καράβι να πέσει πάνω σε πλωτό γερανό και να υποστεί μικρές ζημιές. 

Η θάλασσα βγήκε στη στεριά στον Άγιο Νικόλαο

Στον Άγιο Νικόλαο οι κάτοικοι έγιναν μάρτυρες μιας ιδιαίτερης παλίρροιας που οφείλεται στους θυελλώδεις ανέμους και κατάπιε τις παραλίες της περιοχής.

Η θάλασσα «κατάπιε» τις παραλίες στον Άγιο Νικόλαο λόγω της κακοκαιρίας.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας νέα μεταβολή του καιρού με δριμύ ψύχος και χιονοπτώσεις αναμένεται από την Κυριακή.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top