myblu, η πρώτη «γεύση» χωρίς νικοτίνη έρχεται στην Ελλάδα!

Η νέα γεύση Blue Ice με 0% νικοτίνη που κάνει τη διαφορά

myblu και η νέα γεύση Blue Ice 0%

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και θες να κάνεις ένα μοναδικό δώρο στον εαυτό σου ή σε κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο.  Αν ανήκεις στους ενήλικες καπνιστές που αναζητούν περισσότερες και καλύτερες επιλογές στο άτμισμα, φέτος έχεις την ευκαιρία να επιλέξεις τη νέα μοναδική γεύση Blue Ice χωρίς νικοτίνη! Το Προϊόν Νέας Γενιάς myblu εμπλουτίζει την γκάμα του και σου δίνει την επιλογή να κάνεις τη διαφορά στα φετινά Χριστουγεννιάτικα δώρα σου είτε είναι για σένα είτε για τους αγαπημένους σου! 

Η μοναδική γεύση Blue Ice 0% είναι η 1η  κάψουλα με 0% περιεκτικότητα σε νικοτίνη στην Ελλάδα!  Kάθε πακέτο Blue Ice 0% περιέχει 2 κάψουλες!

Έτσι από εδώ και στο εξής θα μπορείς να επιλέγεις την αγαπημένη σου γεύση όχι μόνο ανάμεσα σε δύο επίπεδα Νικοτίνης (0,8% και 1,6%) αλλά τώρα πια και χωρίς νικοτίνη χάρη στο νέο Blue Ice 0%! 

Το Βlue Ιce με 0% νικοτίνη έχει γευστικές νότες μέντας, ενώ η δροσερή γεύση της παγωμένης μενθόλης και του άγριου, ώριμου μύρτιλου,  υπόσχεται να δημιουργήσει μια μοναδική αίσθηση κατά το άτμισμα του myblu™. Να θυμάσαι όμως, όλες οι γεύσεις είναι συμβατές μόνο με τη συσκευή myblu™. 

Το myblu σου προσφέρει όλα αυτά που ψάχνεις. Κύρια χαρακτηριστικά του είναι η εμπειρία απόλαυσης και η ευκολία στη χρήση του. Με μία απλή κίνηση (click & go) αλλάζουν οι προ-γεμισμένες κάψουλες χωρίς κουμπιά ή ρυθμίσεις στη συσκευή, ενώ η μπαταρία του, με 30 λεπτά φόρτισης, επιτρέπει μία πλήρη ημέρα χρήσης. Τρία από τα βασικά χαρακτηριστικά που διαφοροποιούν το myblu από άλλα προϊόντα ατμίσματος είναι η καινοτομία, η επιστήμη και η ποιότητα.

Αν πάλι φοβάσαι μην ξεμείνεις από μπαταρία, το myblu έχει φροντίσει και γι΄αυτό. Φόρτισέ τη για μόλις 30 λεπτά και διαρκεί για μία ολόκληρη μέρα χωρίς άγχος και δεύτερες σκέψεις σε έναν μέσο ατμιστή.

Εκτός όμως από τη γεύση και την ποιότητα, το myblu σου προσφέρει και ασφάλεια. Οι κάψουλες είναι προ-γεμισμένες, διασφαλίζοντας ότι ανταποκρίνονται στα υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ κάθε συστατικό και υλικό που χρησιμοποιείται για το myblu υπόκειται σε προσεκτικό τοξικολογικό έλεγχο και αξιολόγηση για την καταλληλότητά του.

Όσο για τις επιλογές; Είναι πολλές και εστιάζουν στη γεύση και την ένταση. Οι προγεμισμένες κάψουλες myblu διατίθενται στις γεύσεις φράουλα, blue ice, βανίλια και tobacco ενώ παράλληλα δίνεται η δυνατότητα στους ενήλικες καπνιστές να επιλέγουν την αγαπημένη τους γεύση όχι μόνο ανάμεσα σε 2 επίπεδα νικοτίνης (0,8% και 1,6%) αλλά τώρα πια και χωρίς νικοτίνη χάρη στην πρόσφατη πρωτοποριακή γεύση του myblu με 0% νικοτίνη.

Μην ξεχνάς πως εξίσου σημαντικό με τον σχεδιασμό του ηλεκτρονικού τσιγάρου είναι και το υγρό που θα επιλέξεις να ατμίζεις.

Δεν υπάρχει λόγος να περιορίσεις τον εαυτό σου σε μία μόνο επιλογή, ειδικά όταν έχεις μία «πλούσια» γκάμα από δροσερές, γήινες, γλυκιές και φρουτένιες γεύσεις, όπως είναι το tobacco, το vanilla, το strawberry mint και το δροσερό blue ice. Να θυμάσαι όμως πως πρέπει να λάβεις σοβαρά υπόψη την περιεκτικότητα της νικοτίνης (μεσαία, υψηλή ή και χωρίς νικοτίνη), αφού αυτό καθορίζει την επιτυχία της myblu εμπειρίας όπως ακριβώς την επιθυμείς.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top