Μόνο στο Star: Ο οδηγός περιγράφει πώς σώθηκε από τον χείμαρρο στη Βέροια

Σαρώνει όλη τη χώρα η κακοκαιρία

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός 67χρονου από την Ημαθία, όταν το αυτοκίνητό του παρασύρθηκε χθες από τα ορμητικά νερά, την ώρα που προσπαθούσε να περάσει τη διάβαση του Τριπόταμου, που «φούσκωσε» εξαιτίας της καταρρακτώδους βροχής.

Ο οδηγός μιλάει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και περιγράφει με λεπτομέρειες τη στιγμή του εγκλωβισμού του.

Κακοκαιρία «Διδώ»: Σώος βρέθηκε ο οδηγός που παρασύρθηκε από χείμαρρο

Τα νερά άρχισαν να μπαίνουν στην καμπίνα του αυτοκινήτου του με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει, αλλά ευτυχώς κατάφερε να απεγκλωβιστεί εγκαίρως με τις δικές του δυνάμεις.

Κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας, ένας ορμητικός χείμαρρος που μετέφερε ξύλα και άλλα αντικείμενα χτύπησε το πίσω μέρος του οχήματος του με αποτέλεσμα να πέσει κάτω από τη γέφυρα.

 

Σάρωσε η «Διδώ»: Μεγάλα ύψη βροχής στην Αττική – Πού θα «χτυπήσει» σήμερα

Λόγω της μεγάλης πίεσης, το αυτοκίνητό περιστρεφόταν στη δίνη του ρέματος. Ωστόσο, ο οδηγός με ψυχραιμία κατάφερε να ανοίξει την πόρτα του και με μια «βουτιά» έπεσε στο ρέμα και άρχισε να κολυμπάει. 

«Όταν το νερό έφτασε στην κοιλιακή μου χώρα και άρχισε να ανεβαίνει προς το στήθος, τότε αντέδρασα. Βούτηξα στο νερό μέσα και κρατήθηκα από διάφορα κλαδιά, από διάφορες ρίζες και βγήκα», αποκάλυψε ο 67χρονος.

Εν τέλει, αφού διένυσε μια απόσταση περίπου 400 μέτρων, έκανε ωτοστόπ σε διερχόμενο αμάξι, ο οδηγός του οποίου τον βοήθησε και τον έσωσε.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top