Αθωώθηκε από το δικαστήριο ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Εναντίον του είχε καταθέσει μήνυση ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής

Αθώο με συνοπτικές διαδικασίες έκρινε το Μονομελές Πλημμελειδικείο Ιωαννίνων τον πατέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Σε βάρος του Ανδρέα Γιακουμάκη είχε καταθέσει μήνυση ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής για προσβολή της τιμής και απλή σωματική βλάβη.

Δίκη Γιακουμάκη: Στο Εφετείο θα αναζητήσουν την αθώωσή τους οι 8 Κρητικοί

Στην πορεία ο πρώην διευθυντής ζήτησε να ανακληθεί η μήνυση, όμως ο πατέρας του άτυχου Βαγγέλη Γιακουμάκη δεν είχε δεχτεί και η διαδικασία εξελίχθηκε. 

Όταν ρωτήθηκε από την έδρα αν ζητά συγγνώμη για την υποβολή της μήνυσης στον πατέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη, απάντησε θετικά.

Από την πλευρά του, ο Ανδρέας Γιακουμάκης υποστήριξε πως ποτέ δεν εκφράζεται με τον τρόπο που αναφέρεται στη μήνυση.

Υπόθεση Γιακουμάκη: Οι ποινές στους οχτώ Κρητικούς για τα βασανιστήρια

Tι είχε συμβεί με τον πατέρα του Γιακουμάκη και τον πρώην διευθυντή της Γαλακτοκομικής

Όταν είχε γίνει η διεξαγωγή της δίκης του πρώην διευθυντή της Σχολής για παράβαση καθήκοντος, στην οποία πρωτόδικα καταδικάστηκε σε δύο χρόνια με τριετή αναστολή και στη συνέχεια στο εφετείο σε έξι μήνες με τριετή αναστολή, φεύγοντας από το δικαστήριο πέρασε μπροστά από τον χώρο του ξενοδοχείου, όπου έμενε η οικογένεια του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Η οικογένεια φέρεται να εξέλαβε το χαμόγελο του διευθυντή ως ειρωνία με αποτέλεσμα να υπάρξει διένεξη μεταξύ των δύο ανδρών.

Ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη κατηγορήθηκε ότι προσέβαλε την τιμή και την υπόληψή του πρώην διευθυντή, λέγοντάς του «δε ντρέπεσαι παλιοτόμαρο, τομάρι της κοινωνίας;». Παράλληλα φέρεται να του προξένησε σωματική βλάβη της υγείας, να του επιτέθηκε και να τον χτύπησε με τα χέρια του στην πλάτη και τον ώμο, προκαλώντας του «εντελώς ελαφρά σωματική βλάβη».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top