Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη συνάντησε δύο κορυφαίους παραολυμπιονίκες

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη
Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη με τους δυο παραολυμπιονίκες, τον προπονητή της Αλεξάνδρας Σταματοπούλου, Μιχάλη Νικόπουλο, και τον Πρόεδρο της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής κύριο Γιώργο Φουντουλάκη

Συνάντηση με τους παραολυμπιονίκες Αλεξάνδρα Σταματοπούλου και Στέλιο Μαλακόπουλο είχε η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.

Αλεξάνδρα Σταματοπούλου, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Στέλιος Μαλακόπουλος

«Νιώθω πραγματικά υπερήφανη που το Ίδρυμά μας στέκεται στο πλευρό αυτών των παιδιών και στηρίζει τις προσπάθειές τους. Θερμά συγχαρητήρια στην Αλεξάνδρα για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης στο Λονδίνο και στο Στέλιο που κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ στο άλμα εις μήκος στο 9ο Sharjah International Open Athletics Meeting στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Θερμά συγχαρητήρια και στον Πρόεδρο της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής που δεν σταματά να αγωνίζεται στο πλευρό των παιδιών αυτών. Το παράδειγμά τους μας εμπνέει όλους» δήλωσε η κυρία Βαρδινογιάννη, αμέσως μετά τη συνάντηση.

Οι συντελεστές της παράστασης «The Thread» «αγκάλιασαν» την «ΕΛΠΙΔΑ»

Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη με τον Γιώργο Φουντουλάκη και την οικογένειά του

Σημειώνεται πως οι δύο Έλληνες αθλητές στηρίζονται οικονομικά από το Ίδρυμα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» για την προετοιμασία και τη συμμετοχή τους σε αγώνες στους οποίους μάλιστα διακρίνονται με κορυφαίες επιδόσεις.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top