Μεσσηνία: Ληστεία σε τράπεζα με πυροβολισμούς

Ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας για τον εντοπισμό των ληστών

Σκληροί κακοποιοί είναι σύμφωνα με την αστυνομία, οι κουκουλοφόροι που άρπαξαν με καλάσνικοφ περίπου 200.000 ευρώ από τράπεζα της Μεσσηνίας. Μαλιστα κράτησαν όμηρο τον διευθυντή μέχρι να διαφύγουν από την τράπεζα.

Λίγο μετά τις 9:00 το πρωί της Δευτέρας, δύο κουκουλοφόροι με καλάσνικοφ εισέβαλαν στην τράπεζα που βρίσκεται στη Χώρα Μεσσηνίας. Ένας τρίτος παρέμεινε έξω από το υποκατάστημα σε ρόλο τσιλιαδόρου ενώ ο τέταρτος ήταν στο τιμόνι του αυτοκινήτου της διαφυγής.

Τρίκαλα: Θάνατος 17χρονης από ίωση - Αγωγή από τους γονείς

Οι κουκουλοφόροι ληστές ακινητοποίησαν πελάτες και υπαλλήλους. Έβαλαν το όπλο στον κρόταφο του διευθυντή, τον οδήγησαν στο χρηματοκιβώτιο και μόλις άνοιξε, άρπαξαν περίπου 200.000 ευρώ σε χαρτονομίσματα.

Ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας για τον εντοπισμό των ληστών

Η αστυνομία έφτασε λίγα λεπτά αργότερα. Από την πρώτη αυτοψία και από τις κινήσεις που κατέγραψαν οι κάμερες, οι αστυνομικοί εκτίμησαν ότι πρόκειται για επαγγελματίες σκληρούς κακοποιούς.

Σάμος: Άνδρας πυροβόλησε τον αδερφό του

Μάλιστα δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο να είναι η ίδια συμμορία που χτύπησε τα ΕΛΤΑ Θουρίας πριν από μια εβδομάδα.

Στη δημοσιότητα φωτογραφίες ληστών που ρήμαζαν σπίτια και επιχειρήσεις

Την ίδια ώρα η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τους τέσσερις διαρρήκτες που είχαν ρημάξει σπίτια και επιχειρήσεις  σε ολόκληρη την Αττική.

Οι κακοποιοί είχαν συλληφθεί μετά απο κινηματογραφική καταδίωξη στην οποία άρπαξαν και αυτοκίνητο ανύποπτου οδηγού για να διαφύγουν.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top