Ηλεία: Λεχώνα διασωληνωμένη στην εντατική- Της πήραν με καισαρική το μωρό

Είχε παρουσιάσει συμπτώματα προεκλαμψίας πριν από μερικές μέρες

Η ιστορία με την 29χρονη λεχώνα που πέθανε μετά από αλλεργία σε αντιβίωση έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα. Την ίδια ώρα, μια άλλη λεχώνα από την Ηλεία, ηλικίας 18 χρόνων, δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Σύζυγος 29χρονης λεχώνας: Eίμαι χαμένος.Κάνω κουράγιο μόνο για το παιδί μου

Kατερίνη: «Είχε ένα σημάδι στο σώμα που αρνιόταν να εξηγήσει τι είναι»

Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Τρίτη, όταν η κοπέλα που βρίσκεται  στην 36η εβδομάδα κύησης, επισκέφθηκε το γυναικολογικό τμήμα του Νοσοκομείου Αμαλιάδας. Εκεί διαπιστώθηκε πως παρουσιάζει συμπτώματα προεκλαμψίας και παραπέμφθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου. Όμως, όπως αναφέρουν τα  τοπικά μέσα ενημέρωσης, επειδή η οικογένειά της δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να τη μεταφέρει ως εκεί, η 18χρονη επέστρεψε σπίτι της. 

Τα ξημερώματα της Τετάρτης, η κατάσταση της κοπέλας επιδεινώθηκε και λιπόθυμη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πύργου, όπου οι γιατροί δίνουν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή. 

Με καισαρική τομή - και χωρίς ευτυχώς σ αυτή τη φάση να υπάρξουν επιπλοκές – κατάφεραν να της πάρουν το βρέφος. Το νεογέννητο αγοράκι είναι υγιέστατο και νοσηλεύεται στη μαιευτική κλινική του νοσοκομείου, ενώ  η μητέρα του βρίσκεται διασωληνωμένη στην εντατική, με την κατάστασή της να παραμένει κρίσιμη. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top