Λαμία: Αυτός είναι ο πολύτεκνος πατέρας που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Επέστρεφε από γάμο με τη σύζυγο και τα δύο του παιδιά

Ο 37χρονος Νίκος Μπαρμπέρης είναι ο πολύτεκνος πατέρας που έχασε τη ζωή του στο σφοδρό τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στη Λαμία. 

Λαμία: «Χάσαμε το καλύτερο παιδί» - Πολύτεκνος πατέρας ο 37χρονος

Ο άτυχος άνδρας ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών. Το μοιραίο βράδυ επέστρεφε από γάμο, όπου τα δύο του παιδιά, οχτώ και δέκα ετών ήταν παρανυφάκια. 

Ο 37χρονος πατέρας 

Στον παράδρομο λίγο πριν από τα φανάρια «Σερδάρη», το μαύρο ΙΧ, στο οποίο επέβαινε η οικογένεια συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου παραβίασε Stop και βγήκε από τον παράδρομο του Αγίου Τρύφωνα. 

Ο 37χρονος σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ τραυματίστηκε σοβαρά η σύζυγός του, η οποία υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Λαμίας. Ελαφρύτερα τραυματίστηκαν τα δύο παιδάκια που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Παίδων», αλλά και τα δύο άτομα που επέβαιναν στο άλλο ΙΧ. Μάλιστα εξετάζεται από την τροχαία εάν ο οδηγός ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Έχουν πάρει αίμα από τον οδηγό και αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Βίντεο από κάμερες ασφαλείας κατέγραψε καρέ καρέ το σφοδρό ατύχημα που στοίχισε τη ζωή στον άτυχο άνδρα.

Βίντεο από το δυστύχημα στη Λαμία-Σκοτώθηκε πατέρας τεσσάρων παιδιών

Ο πολύτεκνος πατέρας εργαζόταν στα ΚΤΕΛ Φθιώτιδας, ήταν πρόεδρος των εργαζομένων και όλοι συγκλονισμένοι μιλούν για έναν πολύ καλό άνθρωπο που συνεχώς ήταν πρόθυμος να βοηθήσει όποιον το είχε ανάγκη. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top