Η μυστηριώδης εξαφάνιση 16χρονης: Δύο χρόνια δεν έχει δώσει σημεία ζωής

Το κύκλωμα αλλοδαπών, ο βιασμός, τα ναρκωτικά

Δύο χρόνια έχουν περάσει από την εξαφάνιση μιας 16χρονης κοπέλας από το Αττικό νοσοκομείο την 21η Ιανουαρίου 2017, η οποία έχει εξελιχθεί σε θρίλερ για γερά νεύρα. 

Η νεαρή κοπέλα βρισκόταν στα Επείγοντα του Αττικού Νοσοκομείου, με δυνατούς πόνους στο στομάχι, συνοδευόμενη από τον πατέρα της, όταν ξαφνικά εξαφανίστηκε και από τότε δεν έχει δώσει κανένα σημάδι ζωής. 

Όπως λέει ο πατέρας της στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» είπε ότι του είπε πως θα πάει στην τουαλέτα και χάθηκε. 

«Πάνω από δύο χρόνια δεν την έχω κοντά μου. Με πήρε τηλέφωνο μια φορά πέρσι να μου πει χρόνια πολλά και από τότε σιωπή. Αν μας βλέπει θέλω να της πω ότι την αγαπάμε όλοι, ότι θέλουμε να γυρίσει κοντά μας και ότι οι γονείς είναι οι μόνοι που μας αγαπούν αληθινά. Θέλω να με πάρει τηλέφωνο και να μου πει ότι ζει», είπε.

Ο ίδιος πιστεύει ότι στην εξαφάνιση της κόρης του εμπλέκεται κύκλωμα αλλοδαπών, οι οποίοι κρατούν την κόρη του παρά τη θέλησή της. 

Ο πατέρας της κοπέλας, που τη μεγάλωσε μόνος του μετά τον αιφνίδιο θάνατο της συζύγου του αναρωτιέται ποιος είναι ο ρόλος του πρώην εργοδότη της στην εξαφάνισή της. 

Η 16χρονη τον είχε καταγγείλει στην αστυνομία για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, ενώ είχε πει στον πατέρα της ότι την χτυπούσε και την έβριζε. 

Η αστυνομία πραγματοποίησε έρευνες στο σπίτι του πρώην εργοδότη της κοπέλας, όπου βρήκαν ναρκωτικά και όπλα. Εκείνος ισχυρίστηκε πως τα ναρκωτικά ήταν της κοπέλας και πως δεν έχει καμία σχέση με όσα τον κατηγορούσε. 

Ο πατέρας ζητά πάντως την παραδειγματική του τιμωρία, ελπίζοντας ότι θα μπορέσει να βρει ξανά την κόρη του. 

Τι λέει ο πρώην εργοδότης

Ο πρώην εργοδότης της 16χρονης, μέσω του δικηγόρου του ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με τις κατηγορίες που τον βαραίνουν. 

Υποστηρίζει ότι στο δικαστήριο θα λάμψει η αλήθεια και θα τελειώσει ο Γολγοθάς του. Όπως λέει, η σχέση του με την 16χρονη αρχικά ήταν αυστηρά επαγγελματική, όμως στη συνέχεια εξελίχθηκε σε ερωτική. 

Όσον αφορά στα ναρκωτικά που βρέθηκαν στο σπίτι του, ο δικηγόρος του πρώην εργοδότη επανέλαβε πως ανήκαν στην κοπέλα, η οποία πολύ πιθανόν είχε ξεκινήσει τη χρήση πριν γνωρίσει τον πελάτη του. 

Ισχυρίζεται ακόμα ότι μετά από την εξαφάνισή της δεν είχε απολύτως καμία επικοινωνία μαζί της. Αντίθετα, γνωστοί τόσο του κατηγορούμενου, όσο και του πατέρα της, είπαν ότι είδαν το κορίτσι και πως εκείνη δήλωσε ότι δε θέλει να επιστρέψει σπίτι της. 

Τέλος ο δικηγόρος του πρώην εργοδότη της κοπέλας υποστήριξε πως ο ίδιος ο πατέρας της έχει πει πως η κόρη του ήταν επιρρεπής στο ψέμα, οπότε έχουν κάθε λόγο να αμφισβητούν τα όσα κατηγορεί τον πελάτη του. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top