«Οι ήρωες της Digea» ταξίδεψαν στην Πάτρα για καλό σκοπό!

Γέμισαν αγκαλιές και δώρα τους μικρούς ήρωες της καρδιάς μας

Οι Ήρωες της Digea

Ένα μεγάλο χαμόγελο, μια ζεστή αγκαλιά, πολλά δώρα και το δυνατό μήνυμα ότι όλοι εμείς είμαστε πάντοτε εδώ για τα παιδιά που το έχουν περισσότερο ανάγκη, έδωσαν «Οι Ήρωες της Digea» το Σάββατο 2 Νοεμβρίου στην Πάτρα.

Η πανελλαδική δράση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Digea έφτασε στην Αχαϊκή πρωτεύουσα, τον τέταρτο κατά σειρά σταθμό της μετά την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο της Κρήτης, προσφέροντας έμπρακτη συμπαράσταση σε περισσότερα από 300 παιδιά Ιδρυμάτων της Πάτρας.

Οι μικροί ήρωες της καρδιάς μας, από το «Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας» των Παιδικών Χωριών SOS Πάτρας, την Κιβωτό Αγάπης, την Εθελοντική Δράση Ανθρωπιστικής Βοήθειας «Το Φωτεινό Αστέρι» και το Κ.Κ.Π.Π.Δ.Ε Σκαγιοπούλειο Παράρτημα Μονάδες Αρρένων – Θηλέων, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την ταινία «Ένας Αληθινός Φίλος», μία τρυφερή ιστορία ελπίδας, αγάπης και απεριόριστης αφοσίωσης, μιας φιλίας που ξεπερνά μια ζωή και μία αγάπη που υπερνικά όλα τα εμπόδια. Τα μικρότερης ηλικίας απόλαυσαν την ταινία «τα Ασχημογλυκούλια» τα διάσημα λούτρινα με την πανέμορφη διάθεση.

Φωτογραφία από την εκδήλωση

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, οι άνθρωποι της Digea εμπνεύστηκαν μία ακόμη δράση και αυτή την φορά, με αφορμή το «Orange Carpet» της Digea στο οποίο περπάτησαν οι μικροί ήρωες καθώς και την «πορτοκαλί» γιορτή του Halloween που συνέπεσε χρονικά, μετά την προβολή των ταινιών, δόθηκε στους πρωταγωνιστές της καρδιάς μας η ευκαιρία να μεταμφιεστούν φέρνοντας έτσι νωρίτερα μια γεύση από το γνωστό Πατρινό Καρναβάλι.

Στη συνέχεια διασκέδασαν παίζοντας στην παιδική γωνιά, με ηλεκτρονικά παιχνίδια, παίρνοντας παράλληλα μέρος σε δραστηριότητες δημιουργικής απασχόλησης όπως face painting και hand print.

Την ιδιαίτερα επιτυχημένη ενέργεια, τίμησαν με την παρουσία και την ενεργό συμμετοχή τους, προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό, πολιτικό, δημοσιογραφικό και επιχειρηματικό χώρο. Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν οι: Γιώργος Αγγελόπουλος, Ιωάννης Αθανασόπουλος, Αντελίνα Βαρθακούρη, Μαρία Κωνσταντάκη, Παναγιώτης Παπαδόπουλος (Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδος), Νατάσα Πατρινού, Πέτρος Πολυχρονίδης, Ευανθία Ρεμπούτσικα, οι οποίοι εκτός των άλλων δραστηριοτήτων στις οποίες συμμετείχαν απένειμαν στους «πρωταγωνιστές» της εκδήλωσης το ΟΣΚΑΡ τους, ένα προσωπικό δώρο για κάθε παιδί.

Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top