Η ιστορία της εντυπωσιακής Σέρβας λησταρχίνας των «Ροζ Πανθήρων»

Γίνεται βιβλίο και ντοκιμαντέρ

Βιβλίο αλλά και ντοκιμαντέρ έγινε η ζωή της  λησταρχίνας της συμμορίας «Ροζ Πάνθηρες», την οποία αποκαλούσαν... γυναίκα αράχνη για τη δράση της.

Η εντυπωσιακή μπασκετμπολίστα με ύψος 1,93 Ολίβια Τσίρκοβιτς παράτησε την καριέρα της στα ελληνικά παρκέ πέρασε στην παρανομία συμμετέχοντας σε ληστείες κοσμηματοπωλείων. Έγινε η λησταρχίνα των διαμαντιών και η πρώτη γυναίκα, που απέδρασε από τις φυλακές

«Δεν έχω μετανιώσει. Ήμουν κρατούμενη 7,5 χρόνια, μπήκα στη φυλακή 3 φορές. Ήμουν αλήθεια μέλος της παρανομίας, υπεύθυνη είμαι μόνο εγώ», είπε η πρώην αθλήτρια, μιλώντας αποκλειστικά στο Star και την Τασούλα Παπανικολάου για τα όσα έζησε  στην παρανομία και τη ζωή της μετά τη φυλακή.

Η αμαζόνα από τους Ροζ Πάνθηρες καταδικάστηκε από τα ελληνικά δικαστήρια για ληστείες και κλοπές  σε 116 κοσμηματοπωλεία συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και την απόδρασή της από τον Κορυδαλλό τον Ιούλιο του 2012. Αποφυλακίστηκε το 2017 με τον όρο να μην ξαναέρθει στη χώρα.

«Τα χρόνια στη φυλακή εγώ τα πέρασα εύκολα. Τα δέχτηκα καλά, με όλες τις δυσκολίες που περνά ένας κρατούμενος, ποτέ δεν είναι εύκολα. Ο Θεός με βοήθησε να βρω το ταλέντο μου, να καταλάβω πως ζωγραφίζω καλά», δήλωσε η λησταρχίνα.

Η Ολίβια Τσίρκοβιτς έχει πλέον αφοσιωθεί στη συγγραφή και στη ζωγραφική, διδάσκοντας κρατουμένους στη χώρα της. Ζει μόνιμα με το γιο της στο Βελιγράδι.

Το μόνο που θέλει είναι να της επιτραπεί να επιστρέψει στην Ελλάδα με νόμιμο τρόπο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top