«Έλαμψε» από καθαριότητα η περιοχή του Ψυρρή

Συντονισμένη επιχείρηση καθαρισμού και πλυσίματος δρόμων και πλατειών

To βίντεο που ανήρτησε στο facebook ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης

Συντονισμένη επιχείρηση καθαρισμού και πλυσίματος της περιοχής του Ψυρρή έγινε από νωρίς σήμερα το πρωί.

Ο σχεδιασμός της Διεύθυνσης Καθαριότητας του δήμου Αθηναίων ήταν να σκουπιστούν και να πλυθούν οι περισσότεροι δρόμοι και οι πλατείες της περιοχής που δέχονται, ειδικά τα Σαββατοκύριακα, χιλιάδες επισκέπτες. Οι πλατείες καθαρίστηκαν από τους ανθρώπους του οδοκαθαρισμού και στη συνέχεια πλύθηκαν με πεπιεσμένο νερό και ειδικό καθαριστικό. Οι δρόμοι σκουπίστηκαν και πλύθηκαν από ειδικά σάρωθρα της Διεύθυνσης Καθαριότητας. Το τμήμα ειδικών εργασιών έβαψε τα περισσότερα καλάθια της περιοχής, επιστήλια και επιδαπέδια, όπως και τους κεντρικούς πίνακες φωτισμού καθώς και κάποια κάγκελα όπου αυτά χρειάζονταν περιποίηση.

Ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης σε ανάρτηση του στο Facebook έγραψε χαρακτηριστικά: «Κυριακάτικη καθαριότητα στην πλατεία Ψυρρή. Γιατί οι Αθηναίοι και οι Αθηναίες δικαιούνται το αυτονόητο. Να απολαμβάνουν κάθε γωνιά της πόλης, καθαρή, ανοιχτή. Βήμα - βήμα, όλη η Αθήνα λαμπερή».

Πρόκειται για την υλοποίηση του σχεδιασμού του δήμου Αθηναίων για καθαριότητα και στις 129 γειτονιές της πόλης, έτσι ώστε κάτοικοι και επισκέπτες να απολαμβάνουν μια πόλη λαμπερή και καθαρή.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top