«Μου έστελνε ερωτικά μηνύματα» λέει ο 16χρονος για τον 53χρονο

Καταδικάστηκε ο άνδρας που φέρεται να επιχείρησε να ασελγήσει στον ανήλικο

Σε 12μηνη φυλάκιση με τριετή αναστολή χωρίς να του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό, καταδικάστηκε από το αυτόφωρο ο άνδρας, ο οποίος συνελήφθη από τους αστυνομικούς, την ώρα που επιχειρούσε να ασελγήσει σε ανήλικο.

Το αίτημα του κατηγορούμενου η δίκη να γίνει κεκλεισμένων των θυρών και να καταθέσει ο 16χρονος απορρίφθηκε. Όπως θα δείτε και στο video, o 53χρονος βγήκε από το αυτόφωρο φορώντας κουκούλα. Με γρήγορα βήματα απέφυγε τις κάμερες και τις ερωτήσεις.

Με ψευδώνυμο 53χρονος φέρεται να «ψάρεψε» 16χρονο μέσω Facebook

Κατάθεση 16χρονου: «Μου έστελνε ερωτικά μηνύματα»

Το δικαστήριο διάβασε την κατάθεση του 16χρονου αγοριού, στην οποία ο ανήλικος περιέγραφε την επικοινωνία που είχε με τον 53χρονο.

«Μου έστελνε ερωτικά μηνύματα. Δεν με ρώτησε πόσων ετών είμαι. Μου είπε να πάμε για καφέ. Θα μου έδινε χρήματα. Στο όχημα μπήκα με τη θέλησή μου, μου ζήτησε να βγάλω την μπλούζα, δεν πρόλαβε να ασελγήσει πάνω μου. Δεν ξέρω τι θα γινόταν αν δεν έρχονταν οι αστυνομικοί». 

«Έβγαλε την μπλούζα του επειδή ζεσταινόταν»

Στην απολογία του ο 53χρονος παραδέχτηκε ότι γνώρισε τον 16χρονο στο Facebook και προσπάθησε να δικαιολογήσει γιατί ο νεαρός ήταν ημίγυμνος στο αυτοκίνητο του. 

Δε γνωρίζω γιατί είχε βγάλει την μπλούζα. Πιθανόν να ζεστάθηκε. Δεν του το ζήτησα εγώ. Η θέση του συνοδηγού ήταν κατεβασμένη, γιατί φοβήθηκε τους αστυνομικούς, είναι Αλβανός Ρομά.

Ο κατηγορούμενος ξέσπασε σε κλάματα και δήλωσε συντετριμμένος. Στο στόχαστρο του δικαστηρίου βρέθηκαν τα μηνύματα που είχε ανταλλάξει με το νεαρό.

52ΧΡΟΝΟΣ : 5 ευρώ θα σου δώσω 
ΑΝΗΛΙΚΟΣ : Οχι...8 κι αν θες 
52ΧΡΟΝΟΣ :Δεν έχω πολλά .5 και κλείσαμε 
ΑΝΗΛΙΚΟΣ : Οκ.5....Ελα τώρα.

«Είναι αποσπάσματα από διαφορετικές μέρες. Μπορούν να παρερμηνευτούν. Κάνουμε και χιούμορ. Κατά καιρούς μου είχε ζητήσει χρήματα γιατί είχε ανάγκη» απάντησε ο κατηγορούμενος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top