Μυστήριο: 12χρονος περιπλανιόταν αιμόφυρτος και δε θυμάται τι του συνέβη

Οδηγός του ΚΤΕΛ τον πρόσεξε και κάλεσε βοήθεια

παιδάκι κάνει ποδήλατο

Μυστήριο και ερωτήματα προκαλεί ένα περιστατικό με τραυματισμό ανηλίκου που έλαβε χώρα στην Καλαμάτα, χθες το βράδυ.

Ένα 12χρονο αγόρι, γύρω στις 20:15 το βράδυ της Πέμπτης, περιφερόταν στον δρόμο της Μικρής Μαντίνειας με κατεύθυνση προς Καλαμάτα, έχοντας αίματα στο πρόσωπο και την μπλούζα του, ενώ έδειχνε χαμένο. Ένας οδηγός λεωφορείου του αστικού ΚΤΕΛ που εκτελούσε δρομολόγιο. παρατήρησε το παιδάκι, σταμάτησε και το επιβίβασε.

Ο μικρούλης έδειχνε φοβισμένος. Όταν ο οδηγός τον ρώτησε πως βρέθηκε εκεί, αυτό απάντησε ότι έμενε λίγο πιο πέρα και πως είχε βγει βόλτα με το ποδήλατό του. Μετά δε θυμόταν τι έγινε… !

Το περίεργο ήταν πως δεν είχε μαζί του το ποδήλατο, αλλά και πως κανένα από τα διερχόμενα αυτοκίνητα δε σταμάτησε στη θέα ενός αιμόφυρτου παιδιού που περπατούσε μόνος του στην άκρη του δρόμου. 

Ο οδηγός του λεωφορείου κι ένας επιβάτης ειδοποίησαν την Αστυνομία, το ΕΚΑΒ, και τους γονείς του ανήλικου, που έφτασαν στο σημείο. Το αγόρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καλαμάτας, ενώ η αστυνομία προσπαθεί να εξακριβώσει τι ακριβώς συνέβη.

Νοσηλεύεται στη χειρουργική κλινική του νοσοκομείου Καλαμάτας με βαθύ θλαστικό τραύμα στο πρόσωπο, ευτυχώς εκτός κινδύνου. Δεν έχει διευκρινιστεί πως προέκυψε ο τραυματισμός του, αν δηλαδή έπεσε θύμα τροχαίου ατυχήματος ή χτύπησε μόνος του πέφτοντας με το ποδήλατο.

Οι έρευνες είναι σε εξέλιξη στην περιοχή που εντοπίστηκε.

Πληροφορίες από messinialive
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top