Joker: Νέες αποκαλύψεις για το αλαλούμ με την ταινία

Το καυτό μπαλάκι των ευθυνών

Ο σκοτεινός Joker με το ανεξέλεγκτο γέλιο του, δεν σκόρπισε το χάος μόνο στην Γκόθαμ Σιτι. Οι υπάλληλοι του Υπουργείου Πολιτισμού περιμένουν να δουν ποιος θα πιάσει το καυτό μπαλάκι των ευθυνών, για τις εφόδους της αστυνομίας στους κινηματογράφους.

Δείτε όλο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel εδώ

«Εμείς πάντοτε σε τέτοιες περιπτώσεις είμαστε επιφυλακτικοί . Εφόσον η Υπουργός Πολιτισμού ανακοίνωσε ένορκη διοικητική εξέταση ,θα περιμένουμε να ολοκληρωθεί, να μπορέσουμε να δούμε ποιος είναι ο υπαίτιος όλης αυτής της ιστορίας», σημειώνει ο Γρηγόρης Βαφειάδης, οργανωτικός γραμματέας ΠΟΕ- ΥΠΟ.

Καταγγελία για Joker: Πυρ και μανία η Υπουργός Πολιτισμού

Η διευθύνουσα Σύμβουλος της Feelgood Entertainment Ειρήνη Σουγανίδου, μιλώντας αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel και την Ελγκα Νταιφά, ξεκαθαρίζει τι ακριβώς συμβαίνει με τον ανταγωνισμό στις εταιρείες διανομής 

«Θα μιλήσω σαν διανομέας. Ό,τι διασημότητα υπήρξε μόνο καλό έκανε στην ταινία, δηλαδή αν κάποιος θεώρησε ή πίστεψε ότι καταγγέλλοντας  θα δημιουργήσει πρόβλημα στην ταινία μάλλον δεν ήξερε τους κανόνες διασημότητας διότι η ταινία έχει διαφημιστεί τόσο πολύ που και οι πέτρες πλέον την ξέρουνε».

Mενδώνη για Joker: Η καταγγελία έγινε από ανταγωνιστική εταιρεία διανομής

Στον κινηματογράφο της Κυψέλης, μετά την έφοδο της αστυνομίας, προσήχθησαν στο Τοπικό Τμήμα συνολικά επτά ασυνόδευτα ανήλικα αλλά και ο υπεύθυνος του κινηματογράφου. Σχηματίστηκε δικογραφία για τους γονείς των ανηλίκων και τον υπεύθυνο του σινεμά. Τώρα μένει να δούμε, αν τελικά αυτή η υπόθεση θα φτάσει στις αίθουσες των δικαστηρίων ή θα... μπει στο συρτάρι.

Οι δύο γυναίκες  υπάλληλοι του Υπουργείου Πολιτισμού, για να ζητήσουν αστυνομική επέμβαση, είχαν πάρει έγκριση από την προϊσταμένη τους. Πρόκειται για συγγενικό πρόσωπο του πρώην υφυπουργού Πολιτισμού, του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Στρατή. Τα ειδικά δελτία εισόδου που επέδειξαν φέρουν υπογραφή από τη Γ. Γ του Υπουργείου Πολιτισμού, επί ΣΥΡΙΖΑ, Μαρία Βλαζάκη.

«Η πληροφορία ότι εγώ είμαι αυτή η οποία κάλεσα τηλεφωνικά την αστυνομία να επέμβει, είναι απολύτως ψευδής και εξ ολοκλήρου ανυπόστατη», τονίζει η κυρία Βλαζάκη.

Ο νόμος ο οποίος εφαρμόστηκε, ήταν του 2010. Το νομοσχέδιο έφερε την υπογραφή του τότε Υπουργού Εσωτερικών, Γιάννη Ραγκούση.

 «Έπαιξε η αξιωματική αντιπολίτευση , αλλά δεν της έκατσε το Joker . Η αστυνομία κάνει τη δουλειά της , εφαρμόζοντας τους νόμους , αν ο νόμος που φέρει την υπογραφή του κύριου Ραγκούση πρέπει να επανεξεταστεί,  αυτό είναι θέμα της Βουλής», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Ο πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, θυμίζει την αιώνια...μάχη Batman-Joker ! 

«Ο κ. Πέτσας ψεύδεται και διαψεύδεται - Σε ΠΔ του 1991 βασίστηκαν οι έφοδοι στο «Joker». Με Προεδρικό Διάταγμα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη το 1991 έκαναν τις εφόδους στους κινηματογράφους», απάντησε ο Γιάννης Ραγκούσης.

Η ελληνική πολιτική... φρενίτιδα για το "φαινόμενο" Joker ξεπέρασε τα σύνορα, αφού έγινε θέμα στους ιστότοπους διεθνών τηλεοπτικών δικτύων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top