Ο πατέρας της Τοπαλούδη ξεσπά λίγο πριν τη δίκη: Θέλω να ακούσω «ισόβια»

«Πρέπει να καταδικαστούν γι΄αυτό που έκαναν»

Η Ελένη Τοπαλούδη και ο πατέρας της

«Δεν υπάρχει τίποτα. Προσδοκώ Ανάσταση νεκρών. Γίνεται;», λέει με πόνος ψυχής ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, λίγο πριν ξεκινήσει η δίκη για τη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας στη Ρόδο.

Οι τελευταίοι δέκα μήνες ήταν οι χειρότεροι της ζωής του: δοκίμασαν ποικιλοτρόπως την αντοχή του, στέκεται όμως στα πόδια του με απύθμενο κουράγιο, προκειμένου κάποια στιγμή να δικαιωθεί - όπως λέει - η ψυχή της Ελενίτσας του.

«Θέλω να μη βγουν ποτέ από τη φυλακή οι δολοφόνοι της κόρης μου» αναφέρει, όταν ερωτάται τι περιμένει από τη δίκη.

«Τα ισόβια πρέπει να είναι ισόβια, όπως συμβαίνει σε άλλα ευνομούμενα κράτη. Στην κυριολεξία τα ισόβια, όπως αναφέρεται η λέξη στο λεξικό. Όχι να βγουν σε λίγα χρόνια, να συνεχίσουν τη ζωή τους και να ξανακάνουν ενδεχομένως τα ίδια. Πρέπει να καταδικαστούν για το κακό που έκαναν αναφέρει ο Γιάννης Τοπαλούδης.

Οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη, στην ογκωδέστατη δικογραφία που έχει σχηματιστεί, κάνουν λόγο για «καλοστημένη οργάνωση» στο νησί «από γονείς, συγγενικά πρόσωπα, άτομα με διάφορα αξιώματα, ενδεχομένως και αιρετούς», οι οποίοι προσπάθησαν να «κουκουλώσουν» εγκλήματα βιασμών. Οι ίδιοι θεωρούν τους γονείς των δραστών «συνεργούς
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top