H Μαρέβα Μητσοτάκη φόρεσε ποδιά, άνοιξε φύλλο και έψησε πίτα!

Επισκέφτηκε τον Γυναικείο Συνεταιρισμό

Στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τα εγκαίνια της ΔΕΘ, βρίσκεται η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη.

Η σύζυγος του πρωθυπουργού, η οποία στηρίζει τη γυναικεία (και όχι μη) επιχειρηματικότητα, επισκέφτηκε τον Γυναικείο Αγροτικό Συνεταιρισμό Παραδοσιακών Προϊόντων Αγίου Αντωνίου για να δει τα εξαιρετικά προϊόντα που ετοιμάζουν, συνοδεύομενη από την υφυπουργό Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου.

Τι θα εξαγγείλει για φοροελαφρύνσεις, επενδύσεις και εργασιακά ο Μητσοτάκης

Η Μαρέβα Μητσοτάκη στον Αγροτικό Συνεταιρισμό

Η σύζυγος του πρωθυπουργού είδε από κοντά τα εξαιρετικά προϊόντα του Γυναικείου Αγροτικού Συνεταιρισμού Παραδοσιακών Προϊόντων Αγίου Αντωνίου / Πηγή φωτογραφίας: Instagram 

Η κυρία Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη δε δίστασε να φορέσει ποδιά, να ανοίξει φύλλο αλλά και να ψήσει μία πίτα, ανεβάζοντας τις φωτογραφίες και τον λογαριασμό της στο Instagram.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη ψήνει πίτα

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη φόρεσε ποδιά και έψησε πίτα / Πηγή φωτογραφία: Instagram

«Από το 1999 ο Γυναικείος Αγροτικός Συνεταιρισμός Παραδοσιακών Προϊόντων Αγίου Αντωνίου και το έργο της πρεσβυτέρας που Δέσποινας Ιωαννίδου συνέβαλαν στην τοπική ανάπτυξη του χωριού και στην δημιουργία σημείου αναφοράς για την πρότυπη λειτουργία για τον γυναικείο συνεταιριστικό κλάδο. Παράδειγμα προς μίμηση! Τους ευχαριστώ θερμά που με δέχτηκαν», έγραψε η σύζυγος του πρωθυπουργού.
Η Μαρέβα Μητσοτάκη με τις γυναίκες του Συνεταιρισμού

Η Μαρέβα Μητσοτάκη και η Δόμνα Μιχαηλίδου φωτογραφήθηκαν με τις γυναίκες του Συνεταιρισμού / Πηγή φωτογραφίας: Instagram 
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top