Γιος πιλότου: «Κατάφερε να επιβιώσει από τα Ίμια και χάθηκε στον Πόρο»

Έστειλε φωτογραφίες στην οικογένειά του λίγο πριν τη μοιραία πτήση

Με συγκινητικά λόγια μίλησε για τον πατέρα του ο δευτερότοκος γιος του πιλότου, που έχασε τη ζωή του στο δυστύχημα μεταξύ Πόρου και Γαλατά την Τρίτη.

«Σαν αετός θα τον θυμόμαστε, σαν αετός έφυγε. Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, ένας καταπληκτικός πατέρας και ήμουν τυχερός που τον έζησα» είπε ο Γρηγόρης Καρυστινός.

Πρώην σύζυγος πιλότου: «Αφιερωμένο στον Αετό, στον πατέρα των παιδιών μου»

Δυστύχημα Πόρος: Συγκινεί η κόρη του πιλότου - «Δε σου άξιζε πατέρα μου»

«Πέντε λεπτά πριν φύγει, λες και το γνώριζε, μας έστειλε 5 φωτογραφίες του, κάτι που δεν έχει κάνει ποτέ ξανά» λέει ο γιος του και συνεχίζει:

«Το σημείο το οποίο χτύπησε το γνώριζε πολύ καλά και πολλές φορές μας είχε πει, «αυτά τα καλώδια εκεί στον Πόρο κάθε φορά που περνάω με ανατριχιάζουν. Το ελικοδρόμιο είναι ένα χωράφι».

«Μετά από 35 χρόνια στον αέρα, κατάφερε να επιβιώσει από τα Ίμια. Ήταν το ελικόπτερο που βρισκόταν πίσω από το ελικόπτερο που έπεσε, ήταν το “Bell 205” που βρισκόταν από πίσω, ήταν συγκυβερνήτης μέσα. Έζησε τόσα τραγικά και τόσα επικίνδυνα και κατάφερε και επιβίωσε και να πεθάνει τρεις μήνες που ήταν στην ιδιωτική αεροπορία, στην ΥΠΑ» κατέληξε ο Γρηγόρης Καρυστινός.

Η κηδεία του 57χρονου πιλότου θα τελεστεί την Πέμπτη 22/8 στη Μάνδρα Αττικής.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top