Ξεσπά ο πατέρας της 8χρονης Αλεξίας: «Όποιος πυροβολεί να μπαίνει φυλακή»

Ζητά αυστηρότερο νόμο για τους άσκοπους πυροβολισμούς

Για την κατάσταση της υγείας της 8χρονης Αλεξίας, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά στην αυλή του σπιτιού της από αδέσποτη σφαίρα την Κυριακή του Πάσχα, μίλησε ο πατέρας της Λουκάς Σαμαρτζής, ο οποίος μάλιστα ζήτησε αυστηρότερο νομοθετικό πλαίσιο για όσους πυροβολούν ασκόπως. 

Μιλώντας στον Ant1, ο κ. Σαμαρτζής ανέφερε πως η Αλεξία είναι λίγο καλύτερα και πλέον η οικογένεια περιμένει να «τελειώσει τη θεραπεία για να πάμε σε κέντρο αποκατάστασης».

Αποζημίωση 1 εκατ. ευρώ για νοσηλεία ζητά η οικογένεια της Αλεξίας

Ωστόσο, δεν έκρυψε την οργή του τονίζοντας πως όποιος πυροβολεί να μπαίνει αμέσως φυλακή. 

Πρέπει να παρέμβει το κράτος και να αλλάξει το νόμο και όποιος πυροβολεί να μπαίνει αμέσως φυλακή, για να μην το κάνει πάλι άνθρωπος

Ο πατέρας της 8χρονης ξέσπασε και κατά του 54χρονου κατηγορούμενου, ο οποίος έριξε τη μοιραία σφαίρα από το χωριό Λεοντάρι και τραυμάτισε το κοριτσάκι ανήμερα του Πάσχα στο απέναντι χωριό, Θεσπιές Βοιωτίας, ενώ έπαιζε στην αυλή του σπιτιού της, δεν κρατείται καθώς το αδίκημα δεν είναι κακουργηματικού χαρακτήρα. 

Αμέσως αφέθηκε ελεύθερος χωρίς όρους, χωρίς τίποτα...Δεν είναι αμέλεια. Όταν παίρνει κάποιος πιστόλι, κάπου θα πάει η σφαίρα

«Μας διέλυσε το σπίτι. Ο κάθε ανεγκέφαλος, παίρνει ένα όπλο και σκοτώνει τα όνειρα ενός παιδιού» πρόσθεσε. 

Η Αλεξία διέφυγε τον κίνδυνο για τη ζωή της! - Συγκινούν οι γονείς της

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top