Με αίμα βάφτηκε η άσφαλτος στην Κρήτη ανήμερα της Παναγίας – Μία νεκρή

Μηχανή συγκρούστηκε με αυτοκίνητο

εικόνα από το τροχαίο

Ένα ακόμα θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί στην Εθνική Οδό Ηρακλείου – Ρεθύμνου στο ύψος της Αγίας Πελαγίας, με αποτέλεσμα μια νεαρή κοπέλα να χάσει τη ζωή της και δύο ακόμα άτομα να τραυματιστούν. 

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες όλα έγιναν λίγο μετά τις 11:00 το πρωί στο ύψος του πρατηρίου καυσίμων στην Αγία Πελαγία στο ρεύμα προς Ρέθυμνο. Μια μηχανή μεγάλου κυβισμού, καρφώθηκε πάνω σε αυτοκίνητο με τέτοια ταχύτητα, ώστε εμβόλισε το όχημα στη θέση του συνοδηγού και στη συνέχεια τα δύο οχήματα αναποδογύρισαν. 

Η νεαρή γυναίκα εκτιμάται πως ήταν η συνοδηγός της μηχανής, ενώ τραυματίες είναι ένας 61χρονος, ο οποίος έχει τραυματιστεί στα πλευρά και στην ωμοπλάτη κι ένας 30χρονος άνδρας, που σύμφωνα με τους γιατρούς είναι πολυτραυματίας. 

Στο σημείο έσπευσαν τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και γιατρός που παρέλαβαν τους τραυματίες και τους μετέφεραν στο Βενιζέλειο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου. 

Σύμφωνα με τον Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης, κ. Νίκο Λαγουδάκη, οι δύο τραυματίες εγκλωβίστηκαν μέσα στο αυτοκίνητο και στο σημείο έσπευσαν 2 πυροσβεστικά οχήματα για παροχή βοήθειας.

Σημειώνεται πως, επί του ΒΟΑΚ, από το ύψος της Παντάνασσας έως και την Αγία Πελαγία, στο σημείο του δυστυχήματος επικράτησε για αρκετή ώρα κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Πηγή: ekriti.gr

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top