Κρήτη: Δύο συλλήψεις για τον πνιγμό της 8χρονης σε πισίνα

Το κοριτσάκι από το Ισραήλ έκανε διακοπές με την οικογένειά του

Την ίδια ημέρα πνίγηκαν και τα δύο νεαρά κορίτσια από τη Γαλλία - Απόσπασμα από την εκπομπή «Πρωινή Ενημέρωση»

Την ώρα που όλη η χώρα έχει συγκλονιστεί από τον πνιγμό των δύο νεαρών αδελφών σε πισίνα ξενοδοχείου στη Ρόδο, όπως έγινε γνωστό ένα 8χρονο κοριτσάκι, αυτή τη φορά στην Κρήτη έχασε με παρόμοιο τρόπο τη ζωή του σχεδόν την ίδια στιγμή με τις δύο Γαλλίδες. 

Ρόδος: Οι δύο αδελφές δεν ήξεραν κολύμπι - Τι έδειξαν οι κάμερες ασφαλείας

Το κοριτσάκι κολυμπούσε σε πισίνα ξενοδοχείου στη Χερσόνησο του Ηρακλείου κι έχασε τη ζωή της το απόγευμα της Τετάρτης υπό αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες. 

Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της μέσα από το νερό της πισίνας και παρά τις προσπάθειες των διασωστών δεν επανήλθε. 

Ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο ΠΑΓΝΗ, αλλά δεν τα κατάφερε. Σήμερα θα διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή. 

Το κορίτσι που καταγόταν από το Ισραήλ έκανε διακοπές στην Κρήτη με την οικογένειά του. Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα αν στην πισίνα που κολυμπούσε υπήρχε ναυαγοσώστης ενώ η αστυνομία διενεργεί προανάκριση. 

Ρεπορτάζ του Κεντρικού Δελτίου του STAR για τις δύο τραγωδίες σε Ρόδο και Κρήτη

Δύο συλλήψεις για ανθρωποκτονία από αμέλεια

Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη δύο υπαλλήλων του ξενοδοχείου, για τον πνιγμό της 8χρονης στην Κρήτη, σύμφωνα με το flashnews.

Πρόκειται για δύο αλλοδαπές ηλικίας 42 και 56 ετών οι οποίες συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Α.Τ. Χερσονήσου κατηγορούμενες για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Οι δυο συλληφθείσες ήταν προσωρινά υπεύθυνες στην ξενοδοχειακή μονάδα, όπου χθες το απόγευμα βρέθηκε το 8χρονο κοριτσάκι να επιπλέει στην πισίνα χωρίς τις αισθήσεις του. 

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ οι συλληφθείσες με τη σχηματισθείσα δικογραφία σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top