Δολοφονία βιολόγου: Εύρημα μπορεί να οδηγήσει στον δολοφόνο της

Βρέθηκε μέσα στη σπηλιά σε κοντινή απόσταση από το πτώμα

Δείτε ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» σχετικά με τη δολοφονία της βιολόγου

Εντατικές είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό του ή των δολοφόνων της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου, Suzanne Eaton, με τις αρχές να ερευνούν με μεγάλη προσοχή όλα τα στοιχεία που έχουν συλλέξει έως τώρα. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν στα χέρια τους ένα πολύ σημαντικό εύρημα, που φέρεται να ανήκει στον δολοφόνο της άτυχης γυναίκας. 

Όπως αναφέρει το cretalive, το εύρημα αυτό εντοπίστηκε στη σπηλιά, όπου πετάχτηκε τον πτώμα της 60χρονης και έχει ήδη σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση εκτιμούν ότι το εύρημα συνδέεται άμεσα με τη σορό της Suzanne Eaton και ενδεχομένως να αποδειχθεί ως το μοιραίο λάθος του δολοφόνου. 

Καθημερινές οι προσαγωγές υπόπτων

Οι προσαγωγές υπόπτων είναι καθημερινές, καθώς η συγκεκριμένη στοά δεν ήταν γνωστή στο ευρύ κοινό και λίγοι είναι εκείνοι που γνωρίζουν την περιοχή. 

Μυστήριο γύρω από τη σπηλιά που εντοπίστηκε η σορός της βιολόγου στα Χανιά

Από τους υπόπτους συλλέγουν γενετικό υλικό, το οποίο και θα συγκρίνουν με τα υλικά που έχουν βρεθεί τόσο πάνω στην άτυχη βιολόγο, όσο και μέσα στη σπηλιά, όπου βρέθηκε το πτώμα της. 

Στο μικροσκόπιο και το στίγμα από τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας

Επίσης η ΕΛ.ΑΣ. περιμένει απαντήσεις από τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας, από το σημείο όπου βρέθηκε η σορός της Suzanne Eaton. Το μέρος δεν είναι πολυσύχναστο. Λίγοι άνθρωποι περνούν από εκεί. 

Σκότωσαν τη βιολόγο στα Χανιά: Της έφραξαν το στόμα και τη μύτη

Έχει ζητήσει, λοιπόν, τα σήματα που «έπιασαν» οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας την ημέρα που εξαφανίστηκε η 60χρονη και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένονται οι απαντήσεις. 

Ασφυκτικός ο θάνατός της

Υπενθυμίζεται ότι η σορός της Suzanne Eaton βρέθηκε μετά από μέρες αναζητήσεων σε μια σπηλιά στον Πύργο Ψηλονέρου. Από την πρώτη στιγμή η αστυνομία έκρινε ότι η άτυχη Αμερικανίδα δολοφονήθηκε αλλού και το πτώμα της μεταφέρθηκε και πετάχτηκε στο σημείο, όπου βρέθηκε τελικά. 

Δολοφονία βιολόγου: «Μπορεί το κίνητρο να ήταν σεξουαλικό»

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο θάνατός της ήταν ασφυκτικός, όμως υπήρχαν τραύματα στα πλευρά που έγιναν από τον ή τους δολοφόνους για να την ακινητοποιήσουν. Εκτιμάται ότι ο δράστης, που πιθανόν να είχε και συνεργούς, αιφνιδίασε τη γυναίκα και τη δολοφόνησε. 

Η τελευταία φορά που την είδαν ζωντανή ήταν στο χωριό Αφράτα και ενδεχομένως εκεί να βρήκε μαρτυρικό θάνατο η 60χρονη. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top