Δολοφονία βιολόγου: «Μπορεί το κίνητρο να ήταν σεξουαλικό»

Πάλεψε η γυναίκα με τον δολοφόνο της – Τρεις οι ύποπτοι

Με λύσσα πάλεψε η 60χρονη Αμερικανίδα βιολόγος, Suzanne Eaton με το δολοφόνο της, όπως αποδεικνύουν τα δεκάδες αμυντικά τραύματα που εντόπισαν οι ιατροδικαστές στα χέρια της άτυχης γυναίκας. 

Ο ιατροδικαστής Αντώνης Παπαδομανωλάκης δεν αποκλείει μάλιστα το ενδεχόμενο του σεξουαλικού εγκλήματος, ενώ οι αρχές ευελπιστούν να εντοπίσουν DNA του δράστη στη σορό της άτυχης γυναίκας. 

Σκότωσαν τη βιολόγο στα Χανιά: Της έφραξαν το στόμα και τη μύτη

Όπως ανέφερε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο αστυνομικός ρεπόρτερ Γιώργος Καραϊβάζ, ήδη στο μικροσκόπιο της αστυνομίας βρίσκονται τρεις ύποπτοι από τους οποίους έχει λάβει δείγματα DNA.

Επίσης οι αρχές εκτιμούν ότι η σκληρή πάλη την 60χρονης βιολόγου με τον δολοφόνο της που οδήγησε και στον ασφυκτικό της θάνατο έγινε 10χλμ. μακριά από τη σπηλιά, όπου βρέθηκε η σορός της, στην περιοχή του Κολυμπαρίου, από όπου και εξαφανίστηκε. 

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση θεωρούν πως κατόπιν ο δράστης ή οι δράστες μετέφεραν το πτώμα της γυναίκας στο σημείο που βρίσκεται η σπηλιά και το πέταξαν από μια τρύπα που υπάρχει εκεί για να μπαίνει οξυγόνο. 

Η κατάσταση της σορού ήταν πολύ άσχημη, καθώς βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη, με πάρα πολλά τραύματα από μαχαιριές και με κομμένο το ένα της αυτί. 

Οι έρευνες συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς, με την οικογένεια της άτυχης βιολόγου να περιμένει απαντήσεις στα ερωτήματα που τη βασανίζουν.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top