Έβαλαν βρέφος 8 μηνών με πυρετό σε ράντζο στον διάδρομο νοσοκομείου

Το πρωί συνεργείο έκανε εργασίες στο air condition δίπλα στο κρεβάτι του

Στον διάδρομο του Βενιζέλειου νοσοκομείου νοσηλεύτηκε το βράδυ της Τετάρτης ένα μωράκι μόλις 8 μηνών, το οποίο εμφάνιζε πυρετό και άλλα συμπτώματα.

Σύμφωνα με το neakriti, η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για την οικογένεια ήταν ότι σήμερα το πρωί, συνεργείο προχώρησε σε εργασίες στο air condition, λίγα μέτρα από το κρεβατάκι στο οποίο βρισκόταν το μωρό.

Η γιαγιά του βρέφους αντικρίζοντας αυτά τα σκηνικά, μίλησε στο ΚΡΗΤΗ TV  κάνοντας λόγο για εικόνες που δεν μας τιμούν σε ένα δημόσιο νοσοκομείο, ενώ αναφέρθηκε στις σκόνες, αλλά και στον θόρυβο, οι οποίες προκάλεσαν έντονη δυσαρέσκεια στην οικογένεια.

Φωτογραφία: neakriti.gr

Μόλις βελτιώθηκε η υγεία του μωρού, οι γονείς δήλωσαν ότι δεν επιθυμούσαν να παραμείνει άλλο στην κλινική και έτσι αποφάσισαν να το πάνε σε ιδιώτη παιδίατρο. Έτσι υπέγραψαν και έφυγαν.

Το neakriti επικοινώνησε με τον διοικητή του νοσοκομείου, Γιάννη Τασσόπουλο, ο οποίος διευκρίνισε ότι το μωρό δεν μεταφέρθηκε χθες βράδυ σε θάλαμο για να μην κολλήσει κάποιο μικρόβιο και ότι θα μεταφερόταν σήμερα πρωί σε θάλαμο.

Παράλληλα τόνισε ότι το μωρό δεν κινδύνευε και ότι ήταν υπό την εποπτεία της παιδιατρικής ενώ όταν ρωτήθηκε σχετικά με τις εργασίες στο air condition, υποστήριξε ότι ήταν στο βάθος του διαδρόμου.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top