Γουδή: Video με την 68χρονη λίγο μετά το έγκλημα

Την είχε τυλιγμένη στην κουβέρτα – Περαστικοί παρακολουθούσαν με απορία

Σοκάρει το video ντοκουμέντο που έφερε στο φως της δημοσιότητας το δελτίο ειδήσεων του Open, καταγράφοντας καρέ-καρέ τη στιγμή που η 68χρονη μητροκτόνος σέρνει τη σορό της μητέρας της στου Γουδή, τυλιγμένη μέσα σε μία κουβέρτα.

Σύμφωνα με το Open ήταν μέρα ακόμα και συγκεκριμένα 16:52 το απόγευμα, όταν περαστικοί αντίκρισαν την 68χρονη να σέρνει με δυσκολία στην οδό Παπαδιαμαντοπούλου την κουβέρτα στην οποία είχε τυλίξει το άψυχο κορμί της άτυχης 92χρονης.

Οι διερχόμενοι την παρακολουθούσαν με απορία να αφήνει αυτό που έσερνε στη Σινώπης, δίχως να τους πηγαίνει το μυαλό στο περιεχόμενο.

Δολοφονία στου Γουδή: Η στιγμή που συλλαμβάνουν την κόρη της ηλικιωμένης

Έγκλημα Γουδή: Η κόρη σκότωσε τη μάνα – «Με νευρίασε, δεν άντεχα άλλο»

Στη συνέχεια το video καταγράφει την καθ΄ομολογίαν μητροκτόνο να επιστρέφει και να πλησιάζει έναν άνδρα ο οποίος την παρακολουθούσε.

Εικάζεται ότι τον γνώριζε και επιχείρησε να του αποσπάσει την προσοχή.

Τελικά παρέμεινε στο σημείο για περίπου πέντε λεπτά προκειμένου να παρακολουθήσει την κατάσταση.

Οταν την συνέλαβαν οι αστυνομικοί, τους είπε ότι άφησε στο σημείο τη μητέρα της, επειδή δεν είχε δύναμη να την απομακρύνει περισσότερο από το σπίτι της. 

Η 68χρονη γυναίκα που είναι μάνα δύο παιδιών, ομολόγησε ότι σκότωσε τη μητέρα της, κλείνοντάς της το στόμα και τη μύτη με μονωτική ταινία για να τη λυτρώσει όπως είπε, καθώς έπασχε από άνοια και αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Η μητροκτόνος θα απολογηθεί το πρωί της Τρίτης στον ανακριτή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top