Συνελήφθη στη Νέα Σμύρνη και ο τρίτος δραπέτης του Μεταγωγών

Αναζητείται ο «Τίτι» που θεωρείται ως ο πιο επικίνδυνος

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο τρίτος από τους συνολικά τέσσερις Αλβανούς κακοποιούς που απέδρασαν την περασμένη Δευτέρα από τη Διεύθυνση Μεταγωγών-Δικαστηρίων Αττικής.

Η σύλληψη του 35χρονου έγινε στη Νέα Σμύρνη από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Ποιος είναι ο 35χρονος που συνελήφθη

Τον Απρίλιο του 2018 είχε εισβάλει με σπείρα στο σπίτι του γνωστού τραγουδιστή Λευτέρη Πανταζή στην Βουλιαγμένη. Οι δράστες είχαν ακινητοποιήσει τις δύο οικιακές βοηθούς, άρπαξαν περίπου 1.000 ευρώ και ακριβά ρολόγια από την συλλογή του «ΛΕ-ΠΑ», ο οποίος απουσίαζε σε ταξίδι στο Μιλάνο. Οι τρεις δράστες είχαν συλληφθεί μετά από κινηματογραφική απόπειρα διάρρηξης στον Άλιμο, όπου είχαν δέσει μητέρα και γιο μέσα στο διαμέρισμά τους. Όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία των αστυνομικών, προσπάθησαν να ξεφύγουν πηδώντας από παράθυρα. Οι αστυνομικοί τους καταδίωξαν ρίχνοντας και προειδοποιητικές βολές στον αέρα για εκφοβισμό πριν τελικά τους συλλάβουν. 

Αναζητείται ο «Τίτι», ο τέταρτος και «πιο επικίνδυνος»

Εξακολουθεί να αναζητείται ο τέταρτος και τελευταίος από τους τέσσερις δραπέτες, γνωστός και ως «Τίτι». Θεωρείται από τους αστυνομικούς ως «ο πιο επικίνδυνος» από τους δραπέτες και πιθανόν να παραμένει οπλισμένος.

Είχε καταδικασθεί για τη δολοφονία του 30χρονου Νίκου Παπουτσιδάκη το 2012, όταν είχε επιχειρήσει να κλέψει το αυτοκίνητο του θύματος από την πυλωτή της πολυκατοικίας του στην Καισαριανή.

Ο 30χρονος Σεφ προσπάθησε να τον εμποδίσει και ο Αλβανός βαρυποινίτης τον εκτέλεσε εν ψυχρώ.

Επίσης, κατά τη διάρκεια διαφυγής του μαζί με άλλα μέλη της σπείρας ληστών που ήταν μέλος, ο καταζητούμενος δραπέτης είχε πετάξει χειροβομβίδα εναντίον αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ , οι οποίοι είχαν επιχειρήσει να τους καταδιώξουν.

Ρεπορτάζ: Μιχάλης Λαγάνης 

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top