Συναυλία-αφιέρωμα στον Μίκη! Μέρος των εσόδων για τα παιδιά της ΕΛΠΙΔΑΣ

Παρούσα στη συνέντευξη τύπου ήταν και η κυρία Μαριάννα  Βαρδινογιάννη

Ο Μίκης Θεοδωράκης στέκεται για ακόμα μια φορά στο πλευρό των παιδιών της ΕΛΠΙΔΑΣ, με μια μεγάλη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στις 24 Ιουνίου στο Καλλιμάρμαρο.

Ένα προσκλητήριο σε ό,τι πίστεψε περισσότερο στη ζωή του: Στην ενότητα των Ελλήνων! Αυτό είναι για τον Μίκη η μεγάλη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο- Παναθηναϊκό Στάδιο. 

Ο κορυφαίος Έλληνας συνθέτης μοιάζει σαν να ανοίγει ξανά τα χέρια του σαν φτερούγες πάνω από τα παιδιά της ΕΛΠΙΔΑ, αφού μέρος των εσόδων της συναυλίας θα διατεθούν για τους σκοπούς του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ - Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Η συναυλία που έχει τίτλο «Είσαι Έλληνας, αυτό που ήσουν κάποτε θα γίνεις ξανά», θα πραγματοποιηθεί στις 24 Ιουνίου με τη  Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης»  και με τη συμμετοχή 30 Ελλήνων και ξένων καταξιωμένων καλλιτεχνών. Στη συνέντευξη τύπου που έγινε στο Μουσείο της Ακρόπολης η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη, Μαργαρίτα, ανέγνωσε μήνυμα του.

«ΕΝΩΘΕΙΤΕ! Βάλτε την αμαξοστοιχία «Ελλάς» πάνω στις ράγες της συνεργασίας, της δημιουργίας και της προόδου. Φέρτε ξανά την ανοχή και την ευγένεια στην πολιτική αλλά και στην καθημερινότητά μας. Βοηθήστε τον Λαό μας να ξαναγίνει αυτός που με την λάμψη του κάποτε κέρδισε τον παγκόσμιο θαυμασμό. Ξαναφέρτε πίσω τα φωτεινά μυαλά της νέας γενιάς».

Παρούσα στη συνέντευξη ήταν και η κυρία Μαριάννα  Βαρδινογιάννη. Με έκδηλη συγκίνηση, μίλησε για τον κορυφαίο Έλληνα συνθέτη:
«Δεν μπορώ να σκεφτώ την Ελλάδα χωρίς τον Μίκη και βέβαια δεν μπορώ να σκεφτώ την μουσική του Μίκη χωρίς την Ελλάδα μέσα της. Από παλιά, στα μάτια μου, η εμβληματική του κορμοστασιά και αυτά τα χέρια τα γεμάτα λεβεντιά, όταν διηύθυνε την ορχήστρα, φάνταζαν σαν να μπορούν να αγκαλιάσουν ολόκληρη την Οικουμένη» είπε η κυρία Μαριάννα Β.Βαρδινογιάννη, Πρόεδρος του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ- Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Μεγάλη επιθυμία του Μίκη Θεοδωράκη είναι να είναι παρών στη συναυλία.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top