Το πιο διασκεδαστικό summer camp: Ένα μαγικό ταξίδι στην Αρχαία Ελλάδα

Δείτε το ανανεωμένο θερινό πρόγραμμα της «Ελληνικής Αγωγής»

Το πιο διασκεδαστικό και οικονομικό summer camp του φετινού καλοκαιριού επιστρέφει ανανεωμένο και πανέτοιμο να εκπαιδεύσει αλλά και να ψυχαγωγήσει όλα τα παιδιά. 

Το θερινό πρόγραμμα της «Ελληνικής Αγωγής» έχει σχεδιαστεί από φιλολόγους και παιδαγωγούς για να ταξιδέψει τα παιδιά στον υπέροχο κόσμο της Αρχαίας Ελλάδας,

Το Summer Camp της «Ελληνικής Αγωγής» απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6-12 ετών, τα οποία έρχονται σε καθημερινή επαφή με τον Ελληνικό Πολιτισμό, τις τέχνες, τα γράμματα μέσω δημιουργικών δράσεων και παιχνιδιών.

Θεατρικό παιχνίδι, κουκλοθέατρο, κεραμική, κατασκευές, δημιουργική γραφή είναι μερικές μόνο από τις δραστηριότητες που συνθέτουν την καθημερινότητα των παιδιών και τα ψυχαγωγούν με τον καλύτερο τρόπο.

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη γλώσσα, τον πολιτισμό, τα έθιμα, τη μυθολογία και την ιστορία του τόπου μας μέσα από εκδρομές και ξεναγήσεις σε αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία, χώρους τέχνης και δημιουργίας.

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει. Οι θέσεις είναι περιορισμένες, γι΄αυτό θα πρέπει να φροντίσετε για την έγκαιρη κράτησή σας.

Το θερινό πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί από τις 17 Ιουνίου – 26 Ιουλίου 2019. Έξι εβδομάδες και κάθε εβδομάδα με διαφορετικό θεματικό περιεχόμενο.

Με το Θερινό Πρόγραμμα στην Ελληνική Αγωγή, τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα όχι μόνο να μάθουν αλλά και να ψυχαγωγηθούν, κάνοντας μία εισαγωγή στην αρχαία ελληνική γλώσσα και τον ελληνικό πολιτισμό. 

Πληροφορίες:

Κόστος Συμμετοχής:  50€/εβδομάδα

Κόστος παρακολούθησης προγραμμάτων: 5€/ήμερα

Κόστος φύλαξης - εάν υπάρχει ανάγκη (έως τις 16:00): 25/€/εβδομάδα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top