Γ. Μώραλης: Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά ανοίγει τα χαρτιά του στο Star

Θέλει να κάνει το Μικρολίμανο παράδεισο για κατοίκους και τουρίστες

Παράδεισο για κατοίκους και τουρίστες θέλει να κάνει το Μικρολίμανο ο Γιάννης Μώραλης. Ο υποψήφιος Δήμαρχος του Πειραιά ξεδίπλωσε το αναπτυξιακό σχέδιό του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Άννα Σταματιάδου, λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες. 

«Πάμε για μια συνολική ανάπλαση, κάναμε μια σειρά ενεργειών με την χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής. Το έργο ξεκινάει, είναι 5.000.000 ευρώ… Θα υπάρξει λωρίδα 10 μέτρων για περπάτημα, για βόλτα. Οι καταστηματάρχες θα έχουν τις επιχειρήσεις τους πιο πάνω, θα έχουμε μια λωρίδα χωρίς παρκάρισμα. Θα μπουν νέα φωτιστικά τύπου led, θα έχει wi -fi δωρεάν για όλους. Θα υπάρξουν τα πάρκινγκ, η ανάπλαση θα φέρει ανάπτυξη, θα φέρει νέες θέσεις εργασίες» ανέφερε ο κ. Μώραλης. 

Στο προεκλογικό πρόγραμμα και η αξιοποίηση του Πύργου του Πειραιά. Για 45 χρόνια ήταν ουρανοξύστης-φάντασμα… 

Είναι ήδη στον αέρα διεθνής διαγωνισμός παραχώρησης για 99 χρόνια σε ιδιώτη για μεικτές χρήσεις. Οι προτάσεις θα είναι γύρω από την αξιοποίηση σε γραφεία και ξενοδοχεία ή μεικτή χρήση ξενοδοχείων γραφείων

Ακτή Δηλαβέρη, Πειραϊκή, Πλατεία Αλεξάνδρας, Θεμιστόκλειο στάδιο… Το Star έκανε αυτοψία σε έργα κοντά στο λιμάνι. Πέντε χρόνια τώρα ο Γιάννης Μώραλης «κολυμπά» σε βαθιά νερά… Γιος του αείμνηστου υπουργού Πέτρου Μώραλη σπούδασε Οικονομικά, τον κέρδισαν όμως τα κοινά. 

Τουρισμός,  πολιτισμός, εξωστρέφεια, σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις και κτίρια όπως το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά αποτελούν προτεραιότητες.  

Όταν οι πόρτες της δουλειάς κλείνουν... ανοίγει για τον Γιάννη Μώραλη μια μεγάλη αγκαλιά.

«Ό,τι και να κάνεις στη ζωή σου η οικογένεια και τα παιδιά είναι το πιο σημαντικό. Οι ώρες με τα παιδιά, είναι του γέλιου, της χαλάρωσης, επιδιώκω να τα έχω μαζί μου στο βαθμό που μπορώ…» ανέφερε ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά. 
 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top