Αποκλειστικό: Πατέρας γνωστού ηθοποιού εξέδιδε την κόρη του!

Ο ηθοποιός μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR

Πατέρας γνωστού ηθοποιού είναι ο άνθρωπος που κατηγορείται ότι εξέδιδε την κόρη του στη Λαμία.

Ο καλλιτέχνης μιλά αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR και την Τασούλα Παπανικολάου  για τον εφιάλτη που βίωναν μέσα στην οικογένεια από την ηλικία των πέντε ετών.

Θύμα βιασμού και η σύζυγος του πατέρα που φέρεται να εξέδιδε την κόρη του

Ο γνωστός ηθοποιός με συμμέτοχες σε σίριαλ και θεατρικές παραστάσεις προσπαθούσε πολλά χρόνια να κρατήσει μυστικό το δράμα που βίωνε στην οικογένεια του.

Στα χέρια του πατέρα δυνάστη που τον κακοποιούσε όπως ισχυρίζεται από την παιδική του ηλικία. 

«Το τι περνάω εγώ όλα αυτά τα χρόνια πραγματικά δεν το ξέρει κανείς… Σπούδασα μόνος μου, ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ, δεν με ρώτησε κανείς αν ζω ή αν πέθανα. Έχω πάρα πολύ θυμό μέσα μου. Εγώ έφυγα το 2011. Πάλευα τόσα χρόνια να κάνω πράγματα αλλά δε γινόταν.

Εμείς έχουμε μεγαλώσει με πάρα πολλά ψυχολογικά και τα τέσσερα αγόρια», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός.

Σοκάρει η κατάθεση του ηθοποιού

Στην κατάθεση του στις αρχές περιέγραψε τα βασανιστήρια που περνούσε στα χέρια του ίδιου του πατέρα.

«Με έδερνε, ήθελε να με κλείσει σε ίδρυμα, με έβριζε, με άφηνε νηστικό και βρώμικο. Έφθασε στο σημείο να βάλει Αλβανούς να με βιάσουν!» αποκάλυψε στους αστυνομικούς.

Άλλαξε το όνομά του λόγω του πατέρα του

Ο ηθοποιός έβλεπε τις πονηρές επισκέψεις του γείτονα στην αδερφή του. Προσπάθησε να τη γλιτώσει όπως και τα αδέρφια του. Έφυγε από τη Λαμία άλλαξε το όνομα του και πολύ γρήγορα με το ταλέντο του έγινε ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στον χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης. Ελάχιστοι γνωρίζουν το δράμα που βίωνε. Την αγωνία του αν τα αδέρφια του είναι καλά. Ήξερε ότι μόνο με έναν τρόπο μπορούσε να τους σώσει. Να καταγγείλει τον πατέρα του στην αστυνομία.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ακόμα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, ότι νιώθει ανακούφιση που ο πατέρας του μπήκε στη φυλακή. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top