Γέμισαν με γκράφιτι και συνθήματα τα βαγόνια του Μετρό Θεσσαλονίκης

Αυξάνονται τα μέτρα φύλαξης στο Αμαξοστάσιο

Μπροστά σε ένα απίστευτο θέαμα βρέθηκαν την Κυριακή οι υπεύθυνοι του αμαξοστασίου της Πυλαίας, όταν αντίκρισαν τα ολοκαίνουργια βαγόνια του Μετρό Θεσσαλονίκης, γεμάτα γκράφιτι και συνθήματα.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Κρινής του TV100, τα βαγόνια του πρώτου συρμού του Μετρό δεν έχουν καμία σχέση με την αρχική τους εικόνα.

Παρά τον διπλασιασμό των μέτρων ασφαλείας οι άγνωστοι που μπήκαν τα ξημερώματα της Κυριακής στον χώρο, πρόλαβαν να ζωγραφίσουν γκράφιτι στη μία πλευρά των δύο βαγονιών, από τα τέσσερα, του συρμού, που μόλις την περασμένη Πέμπτη, μπήκε στις ράγες.

Μόλις τους αντιλήφθηκαν οι άνδρες ασφαλείας, οι άγνωστοι τράπηκαν σε φυγή αλλά ήταν ήδη αργά.

Μετά από αυτό το περιστατικό, εξετάζεται το ενδεχόμενο να εξοπλιστεί το αμαξοστάσιο του μετρό της Πυλαίας με εσωτερικό κύκλωμα και κάμερες για την ακόμη πιο στενή παρακολούθηση του χώρου και καταγραφή των «ύποπτων» κινήσεων που μπορεί να σημειωθούν.

«Από την Παρασκευή 17/5 το πρωί είχαμε τοποθετήσει τέσσερις φύλακες στο αμαξοστάσιο της Πυλαίας και έτσι αποφεύχθηκε το χειρότερο», είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Γιάννης Μυλόπουλος, πρόεδρος της Αττικό Μετρό, προσθέτοντας πως «ήταν δύσκολο να βρούμε τα υλικά για τον καθαρισμό των βαγονιών, αλλά τα βρήκαμε», καταλήγοντας πως ο καθαρισμός τους θα ξεκινήσει το πρωί της Δευτέρας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top