Χανιά: Επιχείρησαν να λιντσάρουν τον δολοφόνο του ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ

Χαμός στα δικαστήρια

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 60χρονος δράστης της εν ψυχρώ δολοφονίας του 43χρονου ιδιοκτήτη μίνι – μάρκετ στην περιοχή στο Βαμβακόπουλο Χανιά, ο οποίος πέρασε σήμερα, Πέμπτη, την πόρτα του Εισαγγελέα. 

Χανιά: «Πιστολέρο» εκτέλεσε εν ψυχρώ ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ

Έξω από τα δικαστήρια είχε συγκεντρωθεί κόσμος ο οποίος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του αδερφού του θύματος για συγκέντρωση διαμαρτυρίας. 

Σύμφωνα με το flashnews.gr, ατυνομικοί επιχείρησαν να φυγαδεύσουν τον 60χρονο από το κτίριο της Αντιπέριφέρειας Χανίων που συνορεύει με το δικαστήριο, γεγονός ωστόσο  που δεν κατέστη δυνατό καθώς οι συγκεντρωμένοι είχαν κλείσει όλες τις πιθανές εξόδους. Όταν είδαν τον κατηγορούμκενο στην πόρτα της Αντιπεριφέρειας ξεπιχείρησαν να τον λιντσάρουν. Μάλιστα, ένας άνδρας πρόλαβε και του πέταξε ένα μπουκάλι.

Δείτε στο βίντεο τη στιγμή που προσπαθούν να λιντσάρουν τον δολοφόνο του Κώστα Κατσουλάκη

Οι Αρχές τον οδήγησαν ξανά προς το εσωτερικό του κτιρίου για να τον βγάλουν λίγη ώρα αργότερα από πλαϊνή είσοδο και να τον οδηγήσουν στη φυλακή. 

Νωρίτερα ο αδερφός του θύματος, Αντώνης Κατσουλάκης είχε δηλώσει πώς βρίσκονται όλοι εκεί προκειμένου να πιέσουν τις Αρχές να κάνουν καλά τη δουλειά τους και να μην αφήνουν τους εγκληματίες να είναι έξω και να «τρώνε» αθώα παιδιά.

Σημειώνεται ότι κανένας δικηγόρος δεν δέχτηκε να αναλάβει την υπεράσπισή του. Έτσι, διορίστηκε αυτεπαγγέλτως δικηγόρος, η οποία ανέφερε ότι ο δράστης στο απολογητικό του υπόμνημα ζήτησε συγχώρεση από την οικογένεια του θύματος και αποδέχτηκε τυπικά το κατηγορητήριο.

Το χρονικό της δολοφονίας 

Το απίστευτο συμβάν σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στα Χανιά. Ο δράστης φέρεται ότι πυροβόλησε το θύμα με κυνηγετική καραμπίνα και στη συνέχεια αποχώρησε από το σημείο, το οποίο σύντομα αποκλείστηκε από ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Λίγα λεπτά αργότερα, ωστόσο, εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα, παραδόθηκε και συνελήφθη. Ο 60χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι πυροβόλησε τον ιδιοκτήτη του μίνι μάρκετ λόγω κτηματικών διαφορών που έχουν. Ο 43χρονος ιδιοκτήτης μίνι μάρκετ από τους πυροβολισμούς διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων και σε πολύ σοβαρή κατάσταση. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ωστόσο, το θύμα υπέκυψε στα τραύματά του.

Πηγή: flashnews.gr
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top