Summer Camps: Παιχνίδι, άθληση και junior Survivor!

Δείτε που μπορείτε να αφήσετε τα παιδιά σας όταν εσείς εργάζεστε

Ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα όταν τελειώνουν τα σχολεία είναι που θα αφήσουν οι γονείς τα παιδιά τους όσο εκείνοι εργάζονται. 

Αν δεn μπορούν ο παππούς και η γιαγιά και το παιδί δε θέλει να πάει σε κατασκήνωση, τη λύση μπορούν να δώσουν τα ημερήσια summer camps, τα οποία υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα.  

Το γήπεδο μπάσκετ του Paradise Park 

Το star.gr επισκέφτηκε ένα από αυτά, το βιωματικό και αθλητικό πάρκο Paradise Park στο Μενίδι, μίλησε με τους υπεύθυνους και σας παρουσιάζει ένα πλούσιο ρεπορτάζ σχετικά με το πως μπορούν να απασχοληθούν δημιουργικά τα παιδιά σας το καλοκαίρι. 

Βιωματικό παιχνίδι στο Paradise Park

Θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά και βιωματικά πάρκα της χώρας. Λειτουργεί για 10 εβδομάδες,  από τις 08:00 - 16:00. Τα παιδιά αυτές τις ώρες απασχολούνται με διάφορες δραστηριότητες. Aνάμεσα σε αυτές το.... junior Survivor. 

«Λειτουργούμε 10 εβδομάδες. Από τη στιγμή που κλείνουν τα σχολεία μέχρι τη στιγμή που ανοίγουν. Κάνουμε ένα κενό μόνο την εβδομάδα του 15Αύγουστου» ανέφερε ο  υπεύθυνος εκπαιδευτικών επισκέψεων του Paradise Park, Γιώργος Παπασπανός και πρόσθεσε: 

Junior Survivor 

«Το summer camp είναι ένα ημερήσιο camp. Το ωράριό μας είναι από τις 08:00 – 16:00. Έχουμε πλήρη διατροφή για τα παιδιά που έρχονται εδώ, δηλαδή πρωινό, δεκατιανό, μεσημεριανό. Συνεργαζόμαστε με catering. Tα παιδιά τρώνε κανονικό φαγητό. Κάνουμε τριών ειδών πράγματα: βιωματικό παιχνίδι, άθληση και ψυχαγωγία. Υπάρχουν προαιρετικά, δύο εξωτερικές επισκέψεις. Η μία είναι σε υγρό στοιχεία, είτε σε πισίνα, είτε σε θάλασσα. Η άλλη είναι σε άλλους διάφορους δημοφιλείς χώρους της Αττικής. Επίσης, προαιρετικά υπάρχει η μετακίνηση των παιδιών door to door που σημαίνει πηγαίνουμε και παίρνουμε ένα παιδί έξω από το σπίτι του και το παραδίδουμε έξω από το σπίτι του». 

 
 
Tα παιδιά κάνουν αναρρίχηση 
 

Ρεπορτάζ: Μιχάλης Λαγάνης 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top