Φόβοι για βεντέτα μετά την εκτέλεση του 43χρονου στα Χανιά

Τον εκτέλεσε εν ψυχρώ με σφαίρα στο κεφάλι

Το ενδεχόμενο «βεντέτας» φοβούνται οι κάτοικοι στα Χανιά, μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση του 43χρονου ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ, το μεσημέρι της Κυριακής. 

Δείτε όλο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του STAR CHANNEL εδώ

Θύτης και θύμα κατάγονταν από το ίδιο χωριό, το Ορθούνι, που βρίσκεται στην ενδοχώρα των Χανίων. 

Χανιά: «Πιστολέρο» εκτέλεσε εν ψυχρώ ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ

Επειδή λοιπόν η αστυνομία φοβάται τα αντίποινα από την πλευρά των συγγενών του θύματος, στην περιοχή έχουν ληφθεί αυστηρά μέτρα ασφαλείας. 

Για το περιστατικό σχηματίζεται δικογραφία από την αστυνομία, ενώ ο δράστης, ο οποίος κάλεσε ο ίδιος τους αστυνομικούς και παραδόθηκε, αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα, Δευτέρα ενώπιον του εισαγγελέα. 

Το χρονικό της υπόθεσης

Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, όταν ένας 60χρονος άνοιξε πυρ εναντίον ενός 43χρονου ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ στην περιοχή Βαμβακόπουλο.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο δράστης είπε στον ιδιοκτήτη να βγει από το κατάστημά του και μετά άρχισε να τον πυροβολεί. 

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε το θύμα βαριά τραυματισμένο στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων. Εκεί οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες, όμως ο 43χρονος είχε δεχθεί πυρά από κυνηγετική καραμπίνα στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top