Επεισοδιακή νύχτα - Μολότοφ σε Εξάρχεια και έξω από τα γραφεία ΣΥΡΙΖΑ

Κυνηγητό στα στενά του Ψυρρή -Έγιναν επτά προσαγωγές και αφέθηκαν ελεύθεροι

Νέες επιθέσεις εξαπέλυσαν κουκουλοφόροι στο κέντρο της Αθήνας, τη νύχτα του Σαββάτου. Οι μολότοφ έπεσαν βροχή ξανά στα Εξάρχεια αλλά και έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην πλατεία Κουμουνδούρου.

Ειδικότερα, περίπου 20 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα έγινε επίθεση εναντίον αστυνομικών δυνάμεων στα Εξάρχεια. Οι κουκουλοφόροι εκτόξευσαν βόμβες μολότοφ και πέτρες εναντίον της διμοιρίας των ΜΑΤ στην οδό Μπουμπουλίνας.

Στη συνέχεια, περίπου 40 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, ομάδα αγνώστων επιτέθηκε με μολότοφ στη διμοιρία των ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. Οι αστυνομικές δυνάμεις απάντησαν με χρήση χημικών. Στη συνέχεια οι κουκουλοφόροι διέφυγαν προς την περιοχή του Ψυρρή, με το κυνηγητό να διαδραματίζεται μπροστά στα έντρομα μάτια κατοίκων και περαστικών. Έγιναν επτά προσαγωγές αλλά και οι ετπά προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι.

ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση: Δεν εκφοβιζόμαστε από εγκληματικές ενέργειες

Σε ανακοίνωση του, ο ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εκφοβίζεται από εγκληματικές ενέργειες περιθωριακών στοιχείων που προσιδιάζουν σε αυτές του υπόκοσμου. Η επίθεση δεν στρέφεται ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ενάντια στη δημοκρατία».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top