Ηλεία: 16χρονη κακοποιούταν επί 3 χρόνια από τον αδερφό και τον θείο της

Έφυγε από το σπίτι της και έτσι αποκαλύφθηκε ο εφιάλτης που ζούσε

Τον εφιάλτη στα χέρια του ίδιου της του αδερφού και του θείου της ζούσε μία 16χρονη από την Ηλεία.

Όπως έγινε γνωστό, το ανήλικο κορίτσι φέρεται να βιαζόταν επί τρία χρόνια τόσο από τον 18χρονο αδερφό της όσο και από τον αδερφό του πατέρα της, ο οποίος είναι πατέρας ανήλικων παιδιών.

Σύμφωνα με το patrisnews.gr, η υπόθεση εξετάζεται το τελευταίο διάστημα από τις δικαστικές και αστυνομικές αρχές του νομού Ηλείας και ήδη έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος των δύο φερόμενων ως δραστών.

Πώς αποκαλύφθηκε 

Για να γλιτώσει από τη φρίκη που ζούσε η 16χρονη πήγε να μείνει με τον φίλο της σε ένα άλλο χωριό του δήμου Ήλιδας.

Ο πατέρας της έκανε καταγγελία ζητώντας την παρέμβαση της αστυνομίας, προκειμένου η ανήλικη κόρη του να επιστρέψει στο σπίτι.

Οι αστυνομικοί που αναζήτησαν και βρήκαν την κοπέλα, την άκουσαν με πολύ προσοχή να τους λέει τους λόγους που έφυγε από το σπίτι της, προκειμένου όπως φέρεται να είπε να προφυλαχθεί από την κατάσταση αυτή που κατήγγειλε εμπλέκοντας τα δύο συγγενικά της πρόσωπα, τον θείο και τον αδελφό της.

Τον τελευταίο μήνα που έχει γίνει η επίσημη καταγγελία τις Αρχές, η διερεύνηση της υπόθεσης προχώρησε από τους αστυνομικούς με διακριτικότητα.

Ιατροδικαστικά δεν μπορεί να βεβαιωθεί το οτιδήποτε σχετικό με τις καταγγελίες και πλέον η δικογραφία έχει διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Αμαλιάδας για την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top