Οι "Μπαμπούλες" της Θεσσαλονίκης υποψήφιοι στις δημοτικές εκλογές

Η οικογένεια διατηρεί Γραφείο Τελετών- «Μπαμπούλα ψηφίζεις, ζωή κερδίζεις»

Η οικογένεια Μπαμπούλα διατηρεί Γραφείο Τελετών στη Θεσσαλονίκη και αποφασίζει να ξορκίσει τον φόβο του ονόματος με δυο υποψηφιότητες στις δημοτικές εκλογές. Με τον Κωνσταντίνο και τον Βασίλη Μπαμπούλα μίλησε η Λευκή Γεωργάκη για το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR.

Ο Κωνσταντίνος Μπαμπούλας είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Νεάπολης Συκεών με τον Ηλία Ζάχαρη και σύνθημα: «Μπαμπούλα ψηφίζεις, ζωή κερδίζεις».

Ένα φέρετρο για αρωματικό αυτοκίνητου, ένα κηδειόχαρτο που έχει πάρει μορφή προεκλογικού φυλλαδίου και ένα τηλεκατευθυνόμενο μίνι φέρετρο που διασχίζει πεζοδρόμια, όλα  διαφημίζουν την υποψηφιότητά του.

«Είμαι ο μόνος που είδε το κηδειόχαρτο του εν ζωή. Όταν είσαι μικρός σε λένε Mπαμπούλα και ο μπαμπάς σου έχει γραφείο κηδειών ή bullying θα φας ή θα είσαι μέσα στην τρέλα» λέει ο Κωνσταντίνος Μπαμπούλας, σημειώνοντας ότι  πρέπει να μπουν νέοι επιχειρηματίες και να ασχοληθούν με την πόλη.

Ο Βασίλης Μπαμπούλας είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για τη Θεσσαλονίκη με τον συνδυασμό του Κωνσταντίνου Ζέρβα. Ένα πλούσιο βιογραφικό με σπουδές, επιχειρηματική δράση , ενασχόληση του με τον αθλητισμό και το χιούμορ ως κληρονομικό χάρισμα, είναι οι σύμμαχοι του.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top