Συνελήφθη ο κακοποιός που είχε κλέψει το αυτοκίνητο του Κοκκινάκη

Τι είπε ο πρώην πολίστας αποκλειστικά στο Star

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ Αλβανός κακοποιός, ο οποίος βαρύνεται μεταξύ άλλων και με την κλοπή αυτοκινήτου του Κώστα Κοκκινάκη.

Όταν πριν από λίγες μέρες αστυνομικοί ειδοποίησαν τηλεφωνικά τον γνωστό πολίστα ότι βρήκαν το αυτοκίνητο του, το οποίο άγνωστοι είχαν κλέψει τον περασμένο Οκτώβριο, ο ίδιος... τα έχασε, όπως ανέφερε ο ίδιος αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. 

Ο πρώην παίκτης του Survivor δε φανταζόταν ότι το μικρό του αυτοκίνητο θα κατέληγε στα χέρια σκληρών κακοποιών.

Το αυτοκίνητο οδηγούσε ένας 45χρονος Αλβανός,  ο οποίος είχε τα χαρακτηριστικά του διαβόητου Έλληνα κακοποιού, Κώστα Πάσσαρη. Έτσι άλλωστε τον είχαν "βαφτίσει" πριν από 10 χρόνια και τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης λόγω της εξωτερικής του ομοιότητας αλλά και του τρόπου δράσης που είχε με τον έγκλειστο των ρουμανικών φυλακών. 

Στην κατοχή του βρέθηκαν: ένα πιστόλι, εάν μαχαίρι και πέντε γραμμάρια κοκαΐνης. 

Πως όμως ήταν ελεύθερος ο 45χρονος που τον περασμένο Οκτώβριο είχε συλληφθεί σε κατάστημα της λεωφόρου Συγγρού έχοντας στην κατοχή του ένα γεμάτο όπλο; Ο... "Μέρκουρι",  όπως ήταν ένα από τα πολλά ονόματα που είχε, κατηγορήθηκε ότι το 2005 σε ψησταριά της Ομόνοιας πυροβόλησε στο κεφάλι έναν συμπατριώτη του. 

Σε βάρος του εκκρεμεί ποινή κάθειρξης 20 ετών για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστείες και κλοπές.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top