Φρικτό τροχαίο στην Πατησίων: Δύο γυναίκες χαροπαλεύουν- Βίντεο ντοκουμέντο

«Δεν κατάλαβα ούτε τι έγινε, ούτε πώς» είπε ο οδηγός στους αστυνομικούς

Ένα φρικτό τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στην Πατησίων, όταν ΙΧ χτύπησε δύο γυναίκες και τις εκσφενδόνισε στο αντίθετο ρεύμα, με αποτέλεσμα να τις παρασύρει διερχόμενο αυτοκίνητο.

Στα πλάνα από κάμερες ασφαλείας που εξασφάλισε ο Βαγγέλης Γκούμας για το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR, βλέπετε το σκούρο μπλε αυτοκίνητο να κινείται με ταχύτητα στην Πατησίων. Δευτερόλεπτα αργότερα πέφτει πάνω στις δύο γυναίκες, που περίμεναν ανυποψίαστες να περάσουν απέναντι.

Ρεπορτάζ του Κεντρικού Δελτίου του STAR

Ειδικότερα, το τροχαίο σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Πατησίων και Μηθύμνης στις 09:30 το πρωί. Ο οδηγός ενός ΙΧ έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και με μεγάλη ταχύτητα ανέβηκε  στη διαχωριστική νησίδα κι έπεσε πάνω σε ένα φανάρι. Εκεί στέκονταν δύο γυναίκες, τις οποίες χτύπησε με δύναμη και τις εκτόξευσε στο αντίθετο ρεύμα, όπου τις παρέσυρε ένα διερχόμενο αυτοκίνητο. 

Δείτε βίντεο λίγα λεπτά μετά το τροχαίο στην Πατησίων

Οι δύο γυναίκες δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή. Η μία νοσηλεύεται διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση και η άλλη βρίσκεται σε καταστολή. 

Περαστικοί κάλεσαν ασθενοφόρο για να μεταφέρει τις δύο γυναίκες στο νοσοκομείο, ενώ σε κατάσταση σοκ είναι οι δύο οδηγοί. 

Οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες. Ο οδηγός του αυτοκινήτου ο οποίος συνελήφθη, αρχικά μεταφέρθηκε στη Διεύθυνση τροχαίας Αττικής, ενώ στη συνέχεια οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια που είπε στους αστυνομικούς: «Δεν κατάλαβα ούτε τι έγινε, ούτε πώς έγινε». Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για τα αίτια του τροχαίου.

Συγκλονιστική περιγραφή της φαρμακοποιού, η οποία βρισκόταν απέναντι από το σημείο όπου έγινε το τροχαίο

«Δεν είδαμε πώς έγινε. Ακούσαμε θόρυβο και πετάχτηκα έξω γιατί νομίζαμε ότι είχαν πέσει λαμαρίνες. Την ώρα που πετάχτηκα είδα τη μία από τις δύο κοπέλες να κάνει το γκελ και να προσγειώνεται στο πεζοδρόμιο της νησίδας. Δεν είχα καταλάβει ότι είναι σώμα ανθρώπινο, νόμιζα ότι είναι κομμάτι από το φανοστάτη. Δεν έχει συμβεί ξανά τέτοιο τροχαίο στην Πατησίων και ειδικά στις 9 το πρωί που είναι γεμάτη από κίνηση. Ο οδηγός ήταν νεαρός. Ήταν σε κατάσταση σοκ, χτυπούσε το κεφάλι του στο αυτοκίνητο». 

Ρεπορτάζ: Μιχάλης Λαγάνης

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top