Παγίδα σε οδηγούς ταξί- Επικαλούνται πρόβλημα υγείας και τους ξαφρίζουν!

«Με αρπάζει στον ώμο και μου καρφώνει τη λεπίδα» περιγράφει το θύμα

Νέα μέθοδο χρησιμοποιούν οι κακοποιοί για να ληστεύουν τους οδηγούς ταξί. Προσποιούνται σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα υγείας και πριν αποβιβαστούν τους ξαφρίζουν χρήματα και κινητά τηλέφωνα, όπως βλέπετε στο ρεπορτάζ του Λάμπρου Δεμερτζή για το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR.

Το φιλότιμο του κυρίου Χρήστου εκμεταλλεύτηκε ένας κακοποιός που τον οδήγησε σαν πρόβατο επί σφαγή. Προσποιούμενος τον πελάτη ο ληστής πήρε το ταξί από την Αχαρνών και μπαίνοντας μέσα φάνηκε ότι ήταν ανήσυχος, καθώς όλη την ώρα μιλούσε στο κινητό με τη γυναίκα του. Ζήτησε στον οδηγό ταξί να τον πάει μέχρι το Μενίδι.

«Της έλεγε μη κλαις και σε βλέπει το παιδί και τρομάζει και κλαίει, βάλτου λίγο στο σαγόνι από κάτω που έχει ανοίξει και τρέχει αίμα, βάλτου λίγο χαρτί και έρχομαι φτάνω όπου να ναι. Αυτό με έπεισε και όχι μόνο με έπεισε, του έδωσα και κουράγιο να μην στενοχωριέται, του έλεγα δεν τρέχει τίποτα» περιγράφει ο οδηγός ταξί που έπεσε θύμα ληστείας.

Αυτή ήταν  η παγίδα, καθώς μόλις έφτασε στο Μενίδι άρχισε ο εφιάλτης του οδηγού.

«Με αρπάζει στον ώμο και με το άλλο μου καρφώνει τη λεπίδα. Μου λέει τα λεφτά σου ό,τι έχει για να πας ζωντανός σπίτι, γιατί αν φωνάξω αυτή τη στιγμή  είσαι μέσα στα γύφτικα έρχονται 30 γύφτοι και θα σε φάνε ζωντανό».

Κατεχόμενη  περιοχή την αποκαλούν οι  επαγγελματίες οδηγοί, την Αγιά Σωτήρα στο Μενίδι όπου βρίσκεται ο καταυλισμός των Ρομά.
«Ρομά δε θα πω ψέματα δεν παίρνω. Απλώς έχουμε φόβο γιατί μας πηγαίνουν εκεί πέρα»

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι κάτοικοι δίπλα στον καταυλισμό έσωσαν οδηγούς ταξί.

«Τους χτύπησαν τους ανθρώπους τα πήραν όλα τρέξαμε τελευταία στιγμή για να γλιτώσουμε και την ζωή τους και από εκεί και πέρα δεν ξανάρχονται ταξιτζήδες».

«Παίρνουμε ταξί και δεν μας φέρνει μας αφήνουν στο δημαρχείο, από εδώ μέσα δεν μπαίνει» λέει κάτοικος του Μενιδίου.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top