Στο πλευρό της οχτάχρονης Αλεξίας ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Πήγε στο Παίδων να συμπαρασταθεί στους γονείς της μικρής

Στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» πήγε την Τρίτη το πρωί ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος για να βρεθεί στο πλευρό των γονιών της οχτάχρονης Αλεξίας, που ανήμερα του Πάσχα τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα στο σπίτι της στις Θεσπιές. 

Πανελλήνια συγκίνηση για την 8χρονη Αλεξία – Προσεύχονται για να γίνει καλά

Ο Αρχιεπίσκοπος θέλησε να ενημερωθεί για την εξέλιξη της υγείας της μικρής Αλεξίας και απευθυνόμενος στους γονείς και τους συγγενείς του μικρού, έδωσε τις ευλογίες του κι ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση. 

«Μακάρι ο Αναστάς Κύριος να δώσει δύναμη στο παιδί», είπε βγαίνοντας στους δημοσιογράφους ο Αρχιεπίσκοπος και αναφέρθηκε τόσο στην οικογένεια του κοριτσιού όσο και στους γιατρούς που καθημερινά παλεύουν να κερδίσουν τη δύσκολη μάχη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μακαριότατος έχει χειροτονήσει τον αδελφό του πατέρα της Αλεξίας και συνδέεται με δέσμους φιλίας με την οικογένεια.

«Δεν είδατε τι πάθαμε; Αυτά δεν συμβαίνουν ούτε σε ταινία επιστημονικής φαντασίας», είπε στον Ιερώνυμο ο πατέρας της 8χρονης, ενώ η μητέρα του ζήτησε να προσευχηθεί για το παιδί της. 

Την ίδια ώρα, οι γιατροί τη Δευτέρα, για πρώτη φορά εμφανίστηκαν συγκρατημένα αισιόδοξοι για την κατάσταση της υγείας της μικρής Αλεξίας, η οποία νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου, από την Κυριακή του Πάσχα, μετά τον σοβαρό τραυματισμό της στο κεφάλι από αδέσποτη σφαίρα.
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top