Ξέσπασε για την Αλεξία ο πατέρας του Μάριου που έχασε τη ζωή του από σφαίρα

Οι μνήμες ξαναζωντάνεψαν

Συγκινούν τα λόγια του πατέρα του Μάριου, του άτυχου μαθητή που πριν από δύο χρόνια κατά τη διάρκεια σχολικής γιορτής χάθηκε από αδέσποτη σφαίρα στο Μενίδι.

«Στο άκουσμα αυτής της είδησης, σας μιλάω ειλικρινά ταράχτηκα τόσο πολύ, μ΄ έπιασε υψηλός ιδρώτας και είπα “Αυτό το παιδάκι που ήτανε;” δεν έκανε απολύτως τίποτα, όπως και το δικό μου το παιδί, καθόταν στη σειρά για να συμμετέχει στη γιορτή και τα δύο παιδάκι αυτά πυροβολήθηκαν από κάποιον ασυνείδητο που πυροβολούσε και έκανε το κέφι του. Το παιδί αυτό το αισθάνομαι δικό μου, με όλη τη σημασία της λέξης. Παρακαλώ τον Θεό και την Παναγία να κερδίσει τον αγώνα που δίνει» ξέσπασε στο Star.

Η 8χρονη Αλεξία που χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα έξω τη Θήβα ξύπνησε εφιαλτικές μνήμες από την τραγική απώλεια πριν από 2 χρόνια του μικρού Μάριου, εδώ στις Αχαρνές".

"Είναι εγκληματίες, δολοφόνοι στυγνοί δεν έχουν την αίσθηση τι μπορούν να προκαλέσουν. Η Αλεξία που άθελα της τραυματίστηκε, να κερδίσει τον αγώνα που δίνει, να γυρίσει στο σπίτι της, να δώσει χαρά στους γονείς της. Και αυτοί να έχουν πίστη στο Θεό. Διακριτικά κάποια στιγμή θα πάω να τους γνωρίσω" ανέφερε ο Θανάσης Σουλούκος. 

Κάτοικος στις εργατικές πολυκατοικίες του Προφήτη Ηλία στο Μενίδι, ανέβηκε δεύτερη μέρα του Πάσχα στην ταράτσα του σπιτιού του και "ξεκάρφωσε" μια αδέσποτη σφαίρα. 

Ο πατέρας του Μάριου καταγγέλλει πως παρά την απώλεια του γιού του οι σφαίρες συνεχίζουν να πέφτουν "βροχή" στις Αχαρνές.

"Το Μ. Σάββατο το απόγευμα από πολύ νωρίς είχαν ξεκινήσει και ακουγόταν πάρα πολύ πυροβολισμοί. Πόλεμος! Κάποιος ασυνείδητος, εγκληματίας, δολοφόνος έριχνε με αυτόματο όπλο. Δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα. Είναι θύμα μιας παλιοκατάστασης που υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια. Το γνωρίζουμε όλοι αυτό και δεν θέλουμε να την αλλάξουμε. Όσο περνάει ο καιρός δεν ηρεμώ, αγριεύω πιο πολύ ακόμη..." εξομολογήθηκε ο πατέρας του Μάριου.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star εδώ 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top