Παπάγου: Ο καβγάς της 26χρονης και το κυνηγητό στη μέση του δρόμου

Αυτόπτης μάρτυρας είδε την κοπέλα να τρέχει σε έξαλλη κατάσταση

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση της 26χρονης κοπέλας, η οποία έπεσε από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου πολυκατοικίας στου Παπάγου κι έχασε τη ζωή της. 

Αυτόπτης μάρτυρας, που συνάντησε το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας τη νεαρή γυναίκα, είπε στο star.gr πως γύρω στις 22:00 το βράδυ είδε ένα αυτοκίνητο να σταματά ξαφνικά στη μέση του δρόμου. Η κοπέλα βγήκε από αυτό σε έξαλλη κατάσταση, ουρλιάζοντας, όπως υποστηρίζει η αυτόπτης. Αμέσως, κατέβηκε από το αυτοκίνητο και ο οδηγός, ο οποίος άρχισε να την κυνηγά. 

Σύμφωνα με την αυτόπτη μάρτυρα, λίγα λεπτά αργότερα ο άνδρας επέστρεψε αναστατωμένος και της είπε πως είναι ο αδελφός της κοπέλας και πως την είχε χάσει -«Δεν ξέρω πού είναι», φέρεται να είπε.

Το ρεπορτάζ του Βαγγέλη Γκούμα για το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR

Η κοπέλα, φτάνοντας στο αδιέξοδο, όπου βρίσκεται η πολυκατοικία, φαίνεται ότι δεν είχε πού να πάει και ανέβηκε από την εξωτερική σκάλα της πολυκατοικίας στον τρίτο όροφο. Το διαμέρισμα ήταν άδειο. Η ιδιοκτήτρια το νοίκιαζε μέσω Airbnb. 

Η ιδιοκτήτρια, που μένει στον από κάτω όροφο, άκουσε τον θόρυβο και ειδοποίησε την αστυνομία, καθώς υπέθεσε ότι είχαν μπει διαρρήκτες. Δευτερόλεπτα μετά βρήκε την 26χρονη στον ακάλυπτο, σοβαρά τραυματισμένη. Η αστυνομία ειδοποίησε ασθενοφόρο, που τη μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου και άφησε την τελευταία της πνοή. 

Πληροφορίες του star.gr αναφέρουν ότι η κοπέλα τον τελευταίο καιρό ζούσε μια ερωτική απογοήτευση και ότι λίγο πριν πέσει στο κενό είχε έναν καβγά με συγγενικό της πρόσωπο. 

Οι αστυνομικοί ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα, χωρίς να αποκλείουν αυτό της αυτοκτονίας. 

Ρεπορτάζ: Μιχάλης Λαγάνης

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top