Αγωνία για 9χρονο κοριτσάκι που έπεσε με το ποδήλατο από πεζούλι

Επιδεινώθηκε ραγδαία η κατάσταση της υγείας της

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ένα 9χρονο κοριτσάκι από το Βόλο, όταν έπεσε με το ποδήλατό της από πεζούλι, με αποτέλεσμα να κατρακυλήσει από ύψος 4 μέτρων και να χτυπήσει στο κεφάλι.

Το περιστατικό σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star συνέβη στο Πήλιο. 

Ο πατέρας της 9χρονης Τζένης όπως και κάτοικοι στη Ζαγορά ξέρουν πως πρέπει να είσαι πολύ τυχερός για να πέτυχεις το ασθενοφόρο του κέντρου υγείας.

Έτσι όταν ενημερώθηκε για το ατύχημα της κόρης του, αντί να κάνει κλήση στο ΕΚΑΒ Βόλου που θα χρειαζόταν τουλάχιστον μια ώρα να φτάσει στο χωριό και άλλη μια για να πάει το παιδί στην πόλη, αποφάσισε να το πάει μόνος του στο νοσοκομείο.

Η μικρούλα εξετάσθηκε στο νοσοκομείο Βόλου και η αρχική της εικόνα ήταν καλή. Η υγεία της όμως επιδεινώθηκε ραγδαία και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στο Παίδων.

Η 9χρονη Τζένη έχει υποβληθεί ήδη σε 2 σοβαρά χειρουργεία για την αφαίρεση αιματώματος από τον εγκέφαλο ένα στο νοσοκομείο του Βόλου κι ένα στο Παίδων «Αγία Σοφία».

Η περιοχή της Μαγνησίας σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ είναι ακάλυπτη από ασθενοφόρα. Το κέντρο υγείας Ζαγοράς έχει 4 οδηγούς για το ασθενοφόρο και ο ένας ήταν σε αναρρωτική όταν χτύπησε η Τζένη.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top