ΕΜΥ: 4.000 κεραυνοί το τελευταίο 24ωρο

Πώς θα είναι ο καιρός τη Μεγάλη Εβδομάδα

Κίτρινη προειδοποίηση εξέδωσε η ΕΜΥ, προειδοποιώντας για τοπικά ισχυρές καταιγίδες από το μεσημέρι της Τετάρτης στην Αττική.

Mάλιστα, λίγο μετά τις 4 το απόγευμα, ενημέρωσε ότι οι οι βροχές και καταιγίδες με τις κατά τόπους χαλαζοπτώσεις θα συνεχιστούν μέχρι τις πρώτες βραδινές ώρες.

 

Η έντονη βροχόπτωση που έπληξε το Λεκανοπέδιο είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί για ακόμα μία φορά κυκλοφοριακό χάος στους δρόμους, με την κίνηση να είναι ιδιαίτερα αυξημένη στη Λ. Κηφισού (από Αθηνών έως την κάθοδο της παραλιακής) και στη Βασ. Κωνσταντίνου.

Η κίνηση στους δρόμους σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Τροχαίας

Σύμφωνα με την πρόγνωση συννεφιά θα έχουμε σήμερα στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας και στις ορεινές περιοχές της δυτικής Μακεδονίας από το μεσημέρι, ενώ τοπικές μπόρες αναμένεται να σημειωθούν στην Κρήτη. Ηλιοφάνεια επικρατεί στο Αιγαίο. 

Την Πέμπτη ο καιρός θα παρουσιάσει μικρή επιδείνωση, ενώ το Σαββατοκύριακο οι άνεμοι θα φτάσουν τα 7 με 8 μποφόρ. Την Κυριακή των Βαΐων ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος.

 

 

 

Πώς θα είναι ο καιρός τη Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα

Σημαντική άνοδο της θερμοκρασίας και βελτίωση του καιρού αναμένεται τη Μεγάλη Εβδομάδα, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής προγνωστικά.

Τη Μεγάλη Δευτέρα και Μεγάλη Τρίτη θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες και η θερμοκρασία θα ανέβει.

Το Πάσχα περιμένουμε ανοιξιάτικο καιρό με ηλιοφάνεια και άνοδο της θερμοκρασίας.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ

 

Τετάρτη 17/4: Έπεσαν 4.000 κεραυνοί το τελευταίο 24ωρο

Σύμφωνα με τον διευθυντή της ΕΜΥ, Θοδωρή Κολυδά, περίπου 100 κεραυνοί χτύπησαν την Αττική και αυτό συνέβη γιατί πολλές φορές, ο κεραυνός ακολουθεί τον δρόμο που τον «διευκολύνει».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top