Θρίλερ με τον θάνατο της Λίνας Κοεμτζή- Νέα κατάθεση της μητέρας της

Παρενέβη η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του μυστηριώδους θανάτου της φοιτήτριας Λίνας Κοεμτζή, η οποία έχασε τη ζωή της όταν έπεσε από τον ένατο όροφο φοιτητικής εστίας στη Θεσσαλονίκη. 

Όπως μετέδωσε η Λευκή Γεωργάκη στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR υπήρξε παρέμβαση της εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, της κ. Ξένης Δημητρίου.

Πριν από μια εβδομάδα  η οικογένεια της Λίνας Κοεμτζή έστειλε επιστολή στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου με δυο βασικά ερωτήματα:

1. Γιατί δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμα οι συνθήκες θανάτου του παιδιού τους;
2. Τι πρόοδος έχει γίνει μέχρι σήμερα στην επείγουσα (υποτίθεται) προκαταρκτική εξέταση που είχε ζητήσει η εισαγγελία Θεσσαλονίκης τον Δεκέμβριο του ‘17.

Ενάμιση χρόνο μετά την υποτιθέμενη επείγουσα προκαταρκτική η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου θέτει τώρα ακριβώς τα ίδια ερωτήματα στην εισαγγελία Θεσσαλονίκης και ζητά γραπτές απαντήσεις.

Η μητέρα της φοιτήτριας μάλιστα κλήθηκε να δώσει συμπληρωματική κατάθεση στην ασφάλεια Γιαννιτσών παρουσία μάλιστα αστυνομικού από τη Δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος Θεσσαλονίκης. 

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας οι ερωτήσεις αφορούσαν κυρίως τις συνομιλίες που είχαν μάνα και κόρη τις τελευταίες δυο ημέρες πριν το μοιραίο.

Να θυμίσουμε ότι η οικογένεια της φοιτήτριας υποστήριζε εξαρχής  ότι το παιδί τους ήταν θύμα εκβιασμού από ροζ κύκλωμα.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top