Δολοφονία Μακρή: Στη φυλακή ο Βούλγαρος - Τι είπε στην απολογία του

«Δεν είμαι εγώ στο βίντεο»

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 30χρονος Βούλγαρος, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία, Γιάννη Μακρή, έξω από το σπίτι του στη Βούλα τον Οκτώβριο του 2018. 

Ο 30χρονος στην απολογία του αρνήθηκε τις κατηγορίες και υποστήριξε ότι δεν είναι αυτός στο βίντεο που δείχνει την εκτέλεση του επιχειρηματία, καθώς ο άνδρας που φαίνεται στο βίντεο είναι αδύνατος, ενώ ο ίδιος πιο εύσωμος. 

To χρονικό της σύλληψης του Βούλγαρου εκτελεστή

Ερωτηθείς από την ανακρίτρια γιατί είχε έρθει στην Αθήνα, φέρεται να της απάντησε ότι του άρεσε να κάνει διακοπές στην Ελλάδα και ήθελε να ανοίξει δική του επιχείρηση. 

Δολοφονία Γιάννη Μακρή: Αρνείται τις κατηγορίες ο Βούλγαρος εκτελεστής

Βικτώρια Καρύδα: Το συγκινητικό post μετά τη σύλληψη του δολοφόνου

Όσον αφορά στο ότι άλλαξε τρία αυτοκίνητα μέχρι τη δολοφονία, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι το πρώτο το άλλαξε γιατί ήταν μικρό και δεν τον βόλευε και το δεύτερο το έσπασαν άγνωστοι, όταν το είχε παρκαρισμένο έξω από το ξενοδοχείο, όπου διέμενε. Μάλιστα, υποστήριξε ότι έκλεψαν και όλα τα προσωπικά του έγγραφα. 

Η αντίδραση της Βικτώριας Καρύδα

Με ανακούφιση υποδέχτηκε η Βικτώρια Καρύδα την είδηση ότι ο άνθρωπος που φέρεται να εκτέλεσε τον σύζυγό της προφυλακίζεται. Την ώρα που ο Βούλγαρος με σκυμμένο  κεφάλι έβγαινε από το γραφείο της ανακρίτριας, το μοντέλο ανέβαζε στον προσωπικό του  λογαριασμό στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία, αγκαλιά με τον Γιάννη Μακρή. «Αγάπη μου» έγραψε, προκαλώντας συγκίνηση. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top