Hμιμαραθώνιος με άρωμα γυναίκας

Κατερίνα Σαράντη: Τερμάτισε με χειρήλατο

Είναι όλες τους διαφορετικές… κάποιες προπονούνται σκληρά… κυνηγούν το βάθρο και το ρεκόρ… κάποιες θέλουν απλά να περάσουν την γραμμή του τερματισμού… να αποδείξουν στον εαυτό τους τη δύναμη της γυναικείας θέλησης…

Η νίκη της γλυκιάς Γλυκερίας Σκάρκου δεν είναι πια έκπληξη! Η 13χρονη αθλήτρια απασχολεί με τις επιδόσεις της αλλά και με τη συνέπεία της… αφού σε κάθε αγώνα είναι στο βάθρο! Πιστή στις οδηγίες του προπονητή της, Παναγιώτη Χαραμή.

«Προπονούμαι 4 φορές την εβδομάδα! δουλεύω την αντοχή… το όνειρό μου είναι μία ολυμπιάδα όπως κάθε αθλητή!» δήλωσε χαρακτηριστικά η αθλήτρια.

Η Γλυκερία είναι σίγουρη πως σχολείο και αθλητισμός μπορούν να συνδυαστούν… και παροτρύνει τους μαθητές να ξεκινήσουν τώρα το τρέξιμο… 

Με χειρήλατο τερμάτισε η Κατερίνα Σαράντη 21 χιλιόμετρα αποδεικνύοντας πως ο αθλητισμός είναι για όλους!

Οι αντοχές των γυναικών είναι μεγάλες. Έτσι, ο ημιμαραθώνιος αποδείχθηκε γυναικεία υπόθεση… Γυναίκες ανέβηκαν στο βάθρο, κέρδισαν μετάλλια και απέδειξαν ότι δεν εγκαταλείπουν.

Η Στεφανία Λεοντιάδου, είναι δικαιολογημένα η πρώτη των πρώτων… κάνει προπόνηση 2 φορές την ημέρα 7 ημέρες την εβδομάδα.

Δείτε ολόκληρο το Δελτίο Ειδήσεων του Σαββατοκύριακου εδώ 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top