Ο Έλληνας που δεν μπήκε στη μοιραία πτήση της Ethiopian Airlines και σώθηκε

Τα δύο τυχαία γεγονότα που του έσωσαν τη ζωή

Άγιο είχε ένας Έλληνας, ο οποίος από δύο τυχαία περιστατικά δεν επιβιβάστηκε στη μοιραία πτήση Ethiopian Airlines με τους 157 νεκρούς.  Ο Αντώνης Μαυρόπουλος περιέγραψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha καρέ τι συνέβη. 

«Πρώτον, τη βαλίτσα μου την είχα μαζί μου, επομένως δεν ήταν αναγκασμένοι να με περιμένουν. Δεύτερον, ενώ το προηγούμενο αεροπλάνο έφτασε στην ώρα του, ο υπεύθυνος που θα με παραλάμβανε για να με πάει στην πτήση που θα έφευγε, άργησε να εμφανιστεί πέντε λεπτά με αποτέλεσμα εγώ να φύγω και να μην με βρει. Αν είχα δώσει τη βαλίτσα μου ή αν με έβρισκε ο υπεύθυνος, εγώ θα έμπαινα στην πτήση. Έφτασα στην πόρτα δύο λεπτά αφότου είχε κλείσει. Τους έβλεπα να μπαίνουν μέσα, είχα και νεύρα που δε με άφηναν να μπω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Μαυρόπουλος.

Αεροπορική τραγωδία στην Αιθιοπία: Αυτή είναι η λίστα των επιβατών

«Οι άνθρωποι μου έβγαλαν ένα εισιτήριο για να φύγω τρεις ώρες αργότερα και μου είπαν στην επιβίβαση ότι δεν μπορείτε να επιβιβαστείτε γιατί ήσασταν ο μόνος άνθρωπος που δεν επιβιβάστηκε στην προηγούμενη πτήση που αγνοείται Και με κράτησαν ως πιθανό ύποπτο! Αλλά επειδή είχα τη βαλίτσα μου μαζί, δεν υπήρχε κάποια λογική σύνδεση και μετά από μια ψευτο-ανάκριση με άφησαν» πρόσθεσε. 

O ίδιος έκανε μια ανάρτηση στο facebook με το εισιτήριό του κι έγραψε μεταξύ άλλως: "too young to die"

Το αεροπλάνο συνετρίβη λίγο μετά την απογείωσή του από την Αντίς Αμπέμπα, συνετρίβη το πρωί της Κυριακής. Η πτήση είχε προορισμό το Ναϊρόμπι με 157 επιβαίνοντες, οι οποίοι προέρχονταν από 35 χώρες.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων STAR του Σαββατοκύριακου
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top